![]() |
|
206 gti yardım ...:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2012 Saat 19:55 |
slm arkadaslar bugun aracımla yoldayken motor birden sustu.Benzin ısıgım yanıodu bende ama daha benzin war gosteriodu calıstırmayı denedim calısmadı.benzin aldım yine calısmadı.YAgi azalmıs yag ekledim belki bundandır dedim yine aynı sey calısmadı.Ben sorunun benzin pompasından olduğunu dusunuorum yada bujilerden mi acaba ? yardım ederseniz sewinirim ...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarim kontak yaptiginizda arka koltuk tarafindan vinnn diye bir ses gelmiyor mu?
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
okuyucuya bak
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
dikkat etmedim ona pompa yanık olsa nerden anlarım ? okuyucu ne beyni mi diosun usta ?
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
okuyunun kablosu gevsemıs olabılır gevsemısse temazsızlık varsa neyaparsan yap çalısmaz mars basar ama beenzın gelmedınden calısmaz benzını keser bu alet benımde basıma gelmıstı aracın mars alıyomu
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
mars alıo ama calısmıo buyuk oranda o okuyucunun kablosundan
doru diosun oraya bakmam lazım benzin gitmio kesin
|
|
![]() |
|
aynen dostum bak oraya gevseklık varmı basıma geldınden bılıyotum
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
motor susmadan once kasis wardı o kucuk demır olanlardan sol teker ustunden gecti biraz sonra sustu demek ki orayı gevsetmis yada temassızlık war cırt cırtlarla sıkıcam orayı iyice
|
|
![]() |
|
dostum ozaman motorum orda kırmızı reset dugmesı var önce ona basılı tutu sonra calıstırmayı dene darbe sensoru devreye g.rmş olabılır
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
çukura girdiysen akünün arkasında kırmızı dügme var ona bas çalışır
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
anladım saolun yarın ilk işim bunları yapmak olcak insallh calısır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |