![]() |
|
307 MOTOR YAĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2012 Saat 06:18 |
|
Sizin araciniza onerilen 5W-40. 30 numara biraz ince kalabilir. Dediginiz gibi karistiriyor olabilirsiniz ![]() |
||
![]() |
||
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en önemli sorun yağın ölçü değerleri 0-30 bir yağ kullanılan araca 10-40 veya başka numara kullanmak inanın aracın motorunda ses yapıyor ben bir kaç kere böyle sorunlarla karşılaştım şimdi kesinlitkle 5-30 koyalım diyenlere aldırmıyor
0-30 kullanıyorum kafam karıştı acaba 0-35 miydi inanın karıştırdım
![]() |
||
2010 207 Sw 1.6 VTİ 120 hp Zavoli Lpg
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
O halde bu ses sadece ilk calismada motor sogukken geliyor olmasi gerek. Eger sicakken yapiyorsa dedigim gibi baska birsey olabilir. Cunku yaglar arasinda fark yok. Birde aracin kac km de? |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
ewt 1.6 2tane 307 oldu.. bırıncısınde 10-40tan 5-40a dönduk aracım bıraz daha seslı calısmaya basladı.. 2.sınde de koymucam dedım tamırcı arkadaslar 5-40 daha ıyı bırak seslı calıssın motor ıcın daha ıyı bır yag dedıler.. fakat ben memnun kalmadım yıne.. ılk aracın fabrıka cıkıs yagı 10-40 onu bıliyorum ona dönucem yakında bakımı gelıyo aracın.. marka olarak total iyidir
|
||
![]() |
||
|
Olmamasi gerek. Baska bir problem olmasin? 1.6 mi araciniz? |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
benzınlı 307 aracıma 5-40 yag kullandık pek memnun kalmadım.. cok seslı calısıyor yakında degıstırecegım 10-40 yag kullanıcagım marka olarakta total den memnunum onun ıcın degıstırmeyı dusunmuyorum
|
||
![]() |
||
|
Castol ve Mobil 1 piyasanin en unlu ve kaliteli yag ureticilerindendir. Aralarindaki fark ise bizlerin anlayamayacagi kadar kucuktur. Ben sahsen 307 SW benzinli aracimda Mobil 1 0W-40 New Life yagindan kullaniyorum. Gayette memnunum. Sizin araciniza onerilen ise 5W-40'tir. Mobil Super 3000 veya Castrol Edge(Turbo Diesel) uygundur.
Düzenleyen koliva - 13 Mart 2012 Saat 21:22 |
||
![]() |
||
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
|
mrb arkadaslar..arabamın motor yağını değiştirmeyi düşünüyorum daha öncelri servis MOBİL marka yağ kulanıyordu..ama CASTROL önerenler de çok..sizce hangisi daha iyi..saygılar..
|
||
308 1.6 hdi 90 hp
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |