![]() |
|
pejo 306 hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersin1985 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersin1985
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 15:05 |
merhaba hekese selamlar.izmirden yazıyorum.yaklaşık 2ay önce1998 model pejo 306 sedan aldım.aldığım günden itibaren hararet sorununu gideremediler.arabanın bütün bakımlarını yaptırdım yağı suyu ateşleme sistemi falan yeni değişti.hararet içinfan müşürü değişti,devirdaim,termostat değişti kalorifer peteği ve radyatör değişti en son üst kapak contası da değişti fakat hala sorun devam ediyor.kapaktan talaş alındı çatlak patlak falan da yok.sorun şu arabayla normal giderken çok fazla yükselmiyor ama biraz yüklenince kırmızıya kadar dayanıyor.gazı kesince tekrar düşüyor.bu neden olabilir acaba bana yardımcı olabilir misiniz.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu peugeot'ların hararet sorunu kronik galiba bendede dur kalklarda 100'e kadar dayanıyo ama takmıyorum görmezden geliyorum
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soğutma sistemine tam su doldurup hava alma işlemini yaptırdın mı?
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
ersin1985 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersin1985
evet havasını aldık.termostatın üst tarafında bi vida var onu gevşetip alıyoruz havasını.bir türlü bulamadık arızayı.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
radyatör hortumlarını kontrol edin tıkanlıklık olabilir...
zamanında bu sebepten aracımı servise götürdüm ama çözememişlerdi hararet olayını, komple su değişmiş havası alınmıştı vs. sonra gittim rad. hortumlarını değiştirin dedim, değiştikten sonra hararet falan kalmamıştı :) aracını fan açana kadar ısıt ve kapat, hortumları dinle fışırdama sesi duyuyorsan bil ki hortumlarda tıkanıklık var ;)
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
araç conta da yakmış olabilir,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersin1985
conta yeni değişti hortumlaarda da herhangi bi şişme falan da yok.aklıma başka bişey gelmiyo.son olarak göstergenin yanlış olabileceğini düşünüyorum artık.
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
hava olayı nedir anlamadım kış başında yedek deponun kapağını açıp antifiriz derecesini ölçtük. kimse havadan falan bahsetmedi. herhangi bir sorun olmadı. benime hava almam gerekiyor mu?
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
araç hava yapmışsa radyatörü zorlar radyatörünüz tıkalıda olabilir temizletin eğer aracınızda daha önce su var ekleme yaparsanız hava yapmazveya antifiriz eklerseniz hava yapmaz su kalmamış radyatör sökülüp takılmış komple su boşaltılmış ve yeniden doldurulmuşsa hava yapar
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |