![]() |
|
Rolanti sorunu titreme (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 23:02 |
arkadaşlar aracım da titreme ve rolanti dalgalanması vardı:
boğaz kelebeği temizlendi: adım adım rolanti devresi değişti: oksijen senserü ayarlar felan yapıldı ancak bir türlü düzelmedi: LPG ayarı yapıldı oda fayda etmedi: gaz tepkisi değişti olay kökten halledildi sorun yaşayan arkadaşların bilgisi olsun: üstünede komple 51 lik borular taktırdım araç hem rahatladı hemde çekişte fark yarattı bu bilgiler umarım bi arkadaşımızın işine yarar...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorunun halolması güzel araçta bu sayede tertemiz oldu boğaz kelebeği temizliği çok faydalı paylaştığın için teşekkürler
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
anlamadım, gaz tepkisi değiştikten sonra mı düzeldi? o ne demek oluyor acaba?
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
gaz tepkisi değiştikten sonra düzeldi evet..potansiyel de denilebilir:
gaza bastığımda devir yükseliyordu vites atıyordum varsayım vitesi yükseltiyorum devir 4.000 binde vitesi değiştirdiysem o devirde kalıyordu 11 12 sn bazen öyle kalıyordu gaz takılı kalmış gibi.değişti devir hemen 1.000 bine düşüyor takılı kalmıyor artık.ve durduğu yerde titreme yapmıyor plastikten bişey basit bi duruşu var. ancak 260.00 tl ne pahalı bişey..:
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
erdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
BENDE 2000 MODEL 206 1.4 XR OTOMOTİK VİTES VAR ARAÇ HIZ GOSTERGESİ BAZEN CALISIYOR BAZAN CALISMIYOR TITREME YAPIYOR BAZAN STOP EDİYOR VE EGZOZDAN COK YUKSEK VOLUMDE PATLATMA YAPIYOR ARACTA GAZİTALİ LPG VAR
![]() |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bakalım bendeki bu rolanti ve stop etme sorunu ne ile çözülcek..Herkeste farklı bi parçada sorun çıkıp farklı bişey ile çözülüyo bu baya uğraştırcak gibi geliyo..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu dediğin olay çok az benimm aracımdada oluyor rolantide oldugunda çok hafif bir şekilde titreme yapıyor. Sanırım bende gaz kelebek ada lpg ayarı yapmam lazım . Bu arada egzoz ' umu orjinali ile dğeiştirdim şu an gram ses yok. Bu değişim sonrasında gaz ayarı yapmam gerekiyormu ben hiç yaptırmadım yaklaşık 3 ay felan oldu ilk takıldıktan sonra 1000 km sonra gel demişti usta, o zaman gittiğimde değerleri çok iyi demişti 2 ayı geçti ama bu olayın ardından
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |