![]() |
|
307 xs 2005 HDİ Otomatik Camlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 17:20 |
|
slm arkadaşlar benim pejonun camlarda bir sıkıntı var galiba ama anlamadım..normalde şoför kapısındaki konsoldan düğmeye basınca sonuna kadar kapanıp açılması gerekmiyormu ..camın biri kapanması için devamlı kaldırmam gerekiyor düğmeyi diğerleri ise tek dokunmada sonuna kadar kapatıyor camı .sıkıntı nedendir acaba kartımı temizlemem gerekir yoksa. yardım için tşk.
|
||
![]() |
||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kumanda paneli bozuk yenisoni almak gerekirmis ayni sorun bendede var.
|
||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
||
![]() |
||
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
|
benim sağ ön cam zor kapanıyordu neredeyse düğme kırılacak şekilde asılıyordum .içini açtım temizledim düzelmişti. gene aynı yöntemle çözülebilir belki. başka çözüm önerisi gelmezse söküp tekrar denerim...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
her bastığında biraz çıkıp duruyor mu? Eğer öyleyse kumandadan falan da kapanmıyordur. Yakın zamanda aküyü vs sökütünüz mü hiç?
eğer bahsettiğim gibi ise, kontağı açın. camı parça parça da olsa sonuna kadar kaldırın ve cam kapanınca cam düğmesini cam açıkken kaldırıyormuşcasına yukarı doğru 5 saniye kadar tutun. daha sonra camı aşağıya kadar indirin ve cam sonuna kadar açılınca camı indirme yönünde 5 saniye kadar basılı tutup tanımlayın. Bunları yapınca düzelecektir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
eğer metin arkadaşımızın dediği gibi yapınca düzelme olmuyorsa sorun bu olabilir bu durum benim araçta oldu zamanla panelin düğmeleri tozlanma veya yağmur damlaları ile oksitlenme yapar işini bilen bir elektirikçi halleder söküp temizletin
|
||
![]() |
||
|
tşk. cevaplar için şimdi denedim olmadı...sağ arkada bir sıkntı yok. sağ ön yukarı sorun yok aşağı inişte devamlı basıyorum. sol arka tek basınca iniyor çıkışta devamlı basıyorum. sol ön bazen aşağı tek basışta bazende yukarı tek basışta çıkıyor yukarı tek çıkarsa aşağı devamlı basıyorum , aşağı tek iniyorsa yukaru devamlı basıyorum sanki işlev tersine dönüyor gb .:)
|
||
![]() |
||
|
bu arada kapıların kendi düğmelerinde sıkıntı yok. kumandada otomatik kapatıyor.. :)
|
||
![]() |
||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
|
birde şunu dene söför tarındaki camı elini basılı tutarak sonuna kadar indir biraz basılı tut sonra elini çek tekrar indirecek gibi bas çek sonra basılı tutarak kaldır yine kaldırır şekilde basılı tut biraz sonra çek...bu işlemden sonra bi kez daha kaldırrır gibi bas çek....sonra tek tuş camı açmayı dene umarım anlatabilmişimdir...hem nerdesin sen yardımcı olayım...yani konyanın neresinde
Düzenleyen kaan__ - 26 Şubat 2012 Saat 01:17 |
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
![]() |
||
|
kaan konya beyşehir taraflarındayım...cevaplayan herkese teşekkürler. bugün ıslak mendille temizledim içinin heryerini düzeldi...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Eger bir daha olursa baski devreyi silmek icin islak mendil degilde sentetik tiner kullanmanizi oneririm. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yada WD 40 da güzel bir çözüm gibi geliyor...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |