![]() |
|
206 1.6 XT yakıt tüketimi ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 Saat 16:53 |
Aracını sert yüksek devirde kullanıyosan bu yakıt normal zaten,eger aracı sık kullanıyosan lpg taktırsan iyi olur.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
Aranel Tiwele ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aranel Tiwele
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
100 kilometrede minimum 8.5'i gördüm ben kendi aracımda. Hafif
agresif kullanmaya kalktığınızda ise direkt 9.3'ü buluyor.
Önceki aracıma kıyasla biraz fazla yakıyor ama lpg olayına pek güvenemiyorum, yakın zamanda (1 haftaya kadar) çocuğum olacağından korkuyorum açıkcası lpg'den.
|
|
2003
206 XT 1.6 BVA |
|
![]() |
|
aslan7333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinde yakıtınız normal.LPG takılırsa 100 km de ortalama 10 litre lpg yakar diye düşünüyorum,benimki 2000 motor olmasına rağmen ortalama 10-11 litre yakıyor.%40 tasarruf olarak hesaplayın,uzun süre binecekseniz taktırın derim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
farbika değerlerine göre şehiriçinde bence de normal yakıt değerin..
|
|
![]() |
|
zf-R ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
aracın teknik özelliklerinde 9.4 lt yakıt tüketimi yazıyor buda ortalama şuanki benzin fiyatından hesaplarsanız 40 kr denk geliyo. agresif de kullanmıyorum o yüzden lpg şart hacı :)
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
bende çok düşündüm taktırmayı sonrada vazgeçdim
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
bencede çok yakıyo aracınız bi servise gösterip öle taktırsanız bakımları falan tammı hem benim fikrimce lpg bana pek sağlıklı gelmiyo araçlarda
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
|
![]() |
|
zf-R ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
aracım 1.6 16 valf 110bg düz vites. hadi 400 deilde 350 bile yakmış olsa şehiriçi yine lpg taktırmam gerekiyor diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
benim aracım 1.4 şehirler arası 35 krş şehir içi 40 krş yakıyo km'de ama otomatik vites olduğundan biraz fazla yakıyo benimki sizinki bence biraz fazla yakıyo
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
|
![]() |
|
merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2. arabam olan 2001 model bir 206 sahibi oldum çok mutluyum tek sıkıntım yakıt :) ortalama 400 kr yakıyor normalmidir. lpg taktırsam ne kadar düşer hangi marka önerirsiniz ? sizin araçlarınız ne yakıyor ? hepsini merak ediyorum :)) yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |