![]() |
|
Analog klima zemin aydınlatması?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ROLAND ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 12:07 |
hocam 2 satır ekranı satarmısın
|
|
PEUGEOT 206 ROLAND GARROS
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam resimlerdeki 2 satır ekran. Aracıma 3 satır takınca boşa çıktı.
|
|
![]() |
|
ad0896 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: İzmir-Buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Cok yararli oldu benim icin tesekkur ediyorum hepinize ancak bisey sorucam bu olay yol bilggisayari aydinlatmasi icinde aynimidir?
|
|
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
aynı sorun bende de vardı uzun süre aradım sordum neredeyse öndeki çevirmeli düğmeleri sökmek isterken kıracaktım ama sonunda sorunu hallettim bu panelin tamamen sökülmesi sıkıntı olabilir çünkü arkasında bağlantı telleri var fanı açıp kapatan ve hava üflenecek yeri seçen düğmelerin arkasındaki teller var o yüzden ben de panelin vidalarını söktüm üstten de teyibi söktüm biraz zor da olsa teybi söktüğüm boşluktan elimi sokarak arkadan çevirerek duyları söktüm ve ampülleri değiştirdim amüllerin adı DİPSİZ GÖSTERGE AMPÜLÜ. ampülleri sökerken ve takarken iki tarafa da çevirmeyi deneyin ben epey uğraştım meğer ters tarafa büküyormuşum aklınız vida sıkma yönüne gitmesin tersi de olabilir. ampüllerin takılı olduğu duylar panelin arka yüzeyinde , fotolardaki gibi altında veya üstünde değil. ampülleri de çektiğinizde duylardan kolayca çıkarırsınız söktüğünüz ampülleri götürürseniz oto ampülleri satan bir yerde aynısından alabilirsiniz tanesi 50 kuruş falan http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-12-w-gosterge-ampulu-dipsiz-01a111/productDetails.aspx?productId=otm01a111&categoryId=20024646#Gorseller Düzenleyen maestro - 09 Şubat 2012 Saat 20:24 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Cep telefonu ile bu kadar çekebildim. Kalite için kusura bakmayın. Paneli yanılmıyorsam 20 tork anahtarı ile sökeceksiniz. Söktükten sonra nazik bir şekilde öne doğru eğin. Arka da 3 tane çıkıntı olacak resimdeki gibi ekranın arka panelinde görüyorsunuz. Onları çevirerek çıkartın. Ampül değiştirmesi zor çünkü ampülün telleri yukarı doğru gidiyor. En güzeli duyu ile değiştirmek.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ad0896 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: İzmir-Buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Bekliyorum :D
|
|
|
Hocam çok tipik bi ampül var duyu ile birleşik gibii bir şey. Ekranlardaki ampül sistemi ile aynı. Servise gitmenizi öneririm. Sadece ampülü alın yeter gerisini halledersiniz.
2 satır ekran dolapta idi bulup fotosunu çeker yayınlarım burada. |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
büyük ihtimal led lamba vardır. önceki aracım corsada da aynı şekilde klima düğmelerini aydınlatan bir lamba söndü. özel servis açtı led lambayı değiştirdi 15 lira aldı. bilen anlayan birine göstermeniz yerinde olur sanırım...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bir sorum olucak sizlere.. Aracim 307 ve analog klima sistemi var araçta. Klimanin turuncu yazıları gosteren ampulu patladı heralde ampul tipini bilen varmı aranızda açıp yerine takmayım boşuna :)
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |