![]() |
|
Aracınızın BEĞENDİĞİNİZ ve BEĞENMEDİĞİNİZ YÖNLERİ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2012 Saat 08:28 |
Merhabalar araçlarımızı alırken bizi cezbeden ve düşündüren yönleri olmuştur hep. Sizce bunlar nelerdir?
Kendi aracım için; peugeot 306 xt 1,8 benzinli 106 kadar atak ve hızlı 206 kadar gösterişli 307 kadar geniş iç hacme sahip olması ve yere sağlam basıyormuşcasına bir görüntüsü olması, Şekil itibari ile cok cok cok ilgi cekmesi beni cezbetti. Yakıt konusunda benzinli ve 1.8 olması beni biraz korkuttu ama düşündüğüm kadar deilmiş sakin kullanımda hiçde üzmüyor. süspansiyonu ile oynandığı ve 17 jant 40 yanak lastik olduğu için süspansiyonsuz gezmek şehir içinde bağzen işgence olabiliyor. köyümüz var henüz köyüme hiç gidemedim. ne yapıcam bilmiyorum. |
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımın beyenmediğim hiç bi yönü yok
![]() ![]() ![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aracımı her yönü ile beğeniyorum. çözülmeyecek sorun değil ama ses yalıtımı zayıf birde çok sensör var yahu :)))
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Süspansiyon :-((
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
yollar :))) |
|
![]() |
|
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gördugum kadarıyla nacizane fikrim peugeotların farklı bir suruş keyfi havası var. Buda diger araçlara alışanlar için tuhaf gelebiliyor. Bir alman yada yerli araçtan inip peugeotun herhangi bir modeline bindiginiz zaman baaariz fark ediyorusunuz ama renaultlara benzerlikleri var bence
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Benim de tek şikayetim ses yalıtımının zayıf olması
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
Herkez şikayetini yazıyor yokmudur aracınızda şu özelligine hastayım diyeceginiz bir özelik.
asvaltta giderrken sol şeridin hep bana açılmasına hastayım durdugum zamanda kızların ilgisine hastayım :) gibi gibi
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Beğendiğimiz yönlerini yazsak herhalde sayfalar dolusu olur
![]() ![]() |
|
![]() |
|
perfonmansı güzel donanımı güzel şekli güzel aartıları çok eksilerini sadece araca bağlamak olmuyor yollarımızın durumu yakıtın kirliliği belli bazı sorunları araca bağlamak olmaz artı sanayi ve servislerin durumu belli bunun ötesinde gerçekten çok şık araçlarımız var
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Ön far yapısı, peugeotların en önemli parçasıdır. Özellikle 206larda sinirli agrasif, ince yanaklı lastiker çok şık duruyor. Motor gücü sesi, atak olması her türlü modifikasyon yapılabilmesi bunlar artıları, eksileri güvenlik çok az ( 106 206 306 ) diğer modelleri bilmiyorum ama . Bu arada araç diğer marka ve modellerden daha çok ilgi çekiyor. Mesela ben başka bir peugeot ' a her zaman yol veririm. Çünkü onu izlerim . Ne biliyim aklıma gelenler bunlar.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
Bu peugeot a yolverme izleme olayını canlı canlı yaşıyorum nezaman kırmızı ışıkda dursam izliyorum herkez duruyor sizin yapacagınız hareketi bekliyo taaki siz kalkana kadar sizi takip ediyolar. asvaltta 4ten 3e çekip bastıgınızda yolda önunuz %100 açılıyo aksi olmadı henuz...
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Bahara o konuyu çözüyorum kısmetse :-))) Motip pütür adlı bir ürün siparişi verdim bakalım sonuç alabilecek miyim.
![]() |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
bugün başıma geldi evden çıktım işe doğru motorlu 2 genç yaklaştı abi maşallah arabayı çok güzel yapmışsın sağolun gençler dedim 200 300 metre gittim ben bir clio sollayarak geçti ama yavaş yavaş aracı süze süze 100 metre ilerde sağa çekti adama kafayı camdan çıkarmış benim aracın geçmesini bekliyor yanından yavaş yavaş geçtim clio daki arkadaş baştan aşşağı süzdü aracımı dikkatimi çeken peugeotlar gerçekten trafikte kendini belli ediyor duruşuyla görüntüsüyle hele birde gaza yüklenince motordan gelen o tatlı homurtu eminim bizim forumdaki arkadaşlar yapmıyor ama ben buna şahit oldum araçlarını sadece muayeneden muayeneye bakıma sokan çok kişi var rotil arıza yapmış aman idare eder benim 1 rotil arızalansa diğer sağlam olanıda değişirim 1 z rotu arızalansa diğerinide değişirim Şahin Peugeot bilir :))))
|
|
![]() |
|
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Artısı; 100binlik araba onun kadar dikkat çekmiyor,
Eksisi; sanayicileri zengin ediyorsun. Değiştirmediğin parçası kalmıyor ama sıkıntın giderilemiyor.. |
|
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Ha haa deneyin bakın görün derim ! Eski eğzozum vardı kısmetse yine onu takıcam. Arkadaş hani supersport motorlar vara Yamaha R6 yada R1 felan ondaki gibi, ilk çalıştırdığım anda ilk vınlamada herkes kafayı çeviriyo aha motor geldi felan : ) yeminle o egzostu aracı satmassam yine takıcam . Bu arada ışıklarda felan kafalar dönüyo hemen inceden süzmeler felan :)) |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
bu abart egzozların tek tuşla sessiz hale döneni olsa gercekten para verilir cunku bu ses iyi guzelde uzun yolda ve mahalle aralarında sıkıntı oluyo. silenceli egzozları hiç begenmiyorum ses olarak hele o vanalı egsızlarrr hepden saçma geliyo delik egzozla geziyomuş gibi abart egzoz sesini ve özelligini delik egzozla karıştırılmasınada gıcıgım
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
EfeGti01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: Prof. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Yollar, kasisler işkence gibi gelsede, arabanın sağından solundan ufak tefek ses gelsede gidişine hastayım soğumam arabamdan :)
|
|
i <3 My Pug*
01 BAN 42 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
:) AŞk bile bile tutsaklıktır lafı PEUGEOT için söylenebilir sanırım.......
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
2005 model 307 sw 1.6 lpgli
sevdiğim yönler: sessiz motor, geniş iç mekan, kocaman ön cam, panoramik tavan camı, sportif agresif dış görünüm, virajlarda inanılmaz yol tutuş, otobanda yüksek hızlarda güven veren sürüş.
sevmediğim yönler: yüksek yakıt tüketimi (12-13-14lt/100km şehir içi), konforsuz süspansiyon sistemi ve buna bağlı iç mekan sesleri tıkırtıları. sönmek bilmeyen air bag lambası (tamiri yok gibi, parça değişimleri pahalı)
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |