![]() |
|
Yakıt Pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2012 Saat 23:28 |
Merhabalar Topluluk içerisinde yeniyim aracıımıda yenni aldım zaten ama bana ilk şakasını yaptı bile. dun birde çalışmaz oldu calısıyor fakat hemen stopediyor. Hemen bi usta abimi cagırıp baktırdım tecrube ile direk koltugu kaldırıp yakıt pompasını dinledi dediki kardeşim POMPA SİZLERE ÖMUR geçmiş olsun. EE ne olucak dedim yarın arabayı cektir getir servise bakalım felan dedi.....
Ertesi sabah aldım elime çekiç tornavida pense dikildim pompa ve şamandıranın başına dedim ya herro ya merro :) neyse şamandırayı sökmeden pompayı sökup aldım.koydum bi çantaya başladım gezmeye parçacıları ULAAAAA gezerim gezerm hepsi gözume bakar kardeşş o parca zorrrr bulursun gittikce rengim kırmızıya dönmeye başladı tabi sinirden neyse ordudaki tum parcacılar onların mal aldıgı yerler, bosh servısler ve PEUGEOT YETKILI SERVISLER arandı merkez dahil onlardada yok sipariş getirtiriz fransadan dediler 800 tl civarında oda 20 gunde felan gelir. ben iyice arabayı yakma moduna gelerek döndum işyerine..... kara kara dusunuyorum hemde haber beklıyorum cıkmacılardan ostimden felan yok yok yok. akşam ewe gelicem sinirle aldım elime pompayı dedim dagıtim içini artık ya yaparım yada zaten bozuk. adaptörle 12v vermıştım sabah çalışmamıştı aynı tezgaya yeniden bagladım umutsuzca TAAAAAAAKKKKKKK TUKKKKKKKKK Bİ BAŞLADI CALIŞMAYA inanın ayaklarım dizlerim o an boşaldı tansiyonum dustu bana 2800 telefon göruşmesı yaptıran pompa calıstı bırden. hemen kostum arabaya kar yagıyor lapa lapa taktım fışı baktım yakıt fışkırdı dedim budur olayyy ama heran yine yapar korkusu içimde sorayım szede bu parçayı ben nerden bulurum
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.Sponsorumuz efeye sorabilirsiniz.
![]() |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun aracınız nedir ?
|
|
|
|
![]() |
|
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
PEUGEOT 306 XT 1.8 1996 MODEL
SANIRIM ŞASİ NUMARAASININ SON 8 HANESİNE GÖRE BAKILIYOR POMPA MODELİNE
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Şasi numarasını bana özel mesaj ile yollayıp iletişim bilgilerinizde yazarsanıız yardımcı olurum yarın gün içinde
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
şimdiden teşekkur ederim özelden yazıyorum
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
acd org ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
kardeş geçmiş olsun pompanın orjinali samandıra işle birlikte 400 tl işçilikte dahil sakın 800 tl filan verme
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
merak ediyorum bu yakıt pompasının ortalama ömrü ne kadardır peki ?
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
malesef kötü haber bu gün pompa tekrar durdu bize yeni bir pompa göründü artık nerden nasıl bulurum
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
abicim nerden nasıl buluruz dediğin fiyatta cok ama en son care napalım diyebiliriz
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
3ay öncede benim yanmıştı 350tlye aldım ama 307 benım arac
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
şahin, doğan grubu pompaları genelde peugeot a uymaktadır üniversal marka, resmini koysan neye benzediğini görsek yardımcı olabiliriz belki :) fiyatlarıda çok uygun 25-30 lira :) |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
Paşalar suan 40 tl ye fiat marea nın sanırım oo tarz bi motor takılıyor 5 bar bakalım sonuç ne olucak
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
inşalla sorun çıkarmadan uyar.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
benim eski 106 gti da 1,5 dizel eranın pompası vardı :) sorun cıkartmazdı sadece benzin azaldığında çekmiyodu üst devirlerde ;) hayırlısı olsun
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
acd org ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
ostim de tekin pejo ozelden pm atın adresi tam bilmioyorum sokak adı vs olarak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
offffff offfffff delirecem
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
VEEEE MUTLU SON SUAN DENEME SÜRÜŞÜNDEN GELİYORUM SABAHIN 9 UNDAN BERİDİR ARABANIN ARKA KOLTUĞUNDA POMPA SÖK TAK SÖK TAK DENE DENE DENE ALLAHIM AKŞAM ÜSTÜ ARTIK SON DAMLA SABRIMIDA KULLANMIŞKEN ABİM GELDİ SAOLSUN YARDIM ETTİ.
EWET ARKADAŞLAR ANLATIYORUM YAPILISINI KUSURA BAKMAYIN RESİM CEKEMEDİM. İLK ÖNCE ARIZAYI TAM TESPİT EDİYORUZ GELEN ELEKTRİKTEMİ VAR KABLOLARDAMI VAR POMPADAMI VAR YOKSA POMPANIN BORULARINDAMI VAR... İKİNCİ OLARAK ARIZA POMPADA İSE SÖKÜP ORJİNALİNİ ARIYORUZZZ BENİMGİBİ BULAMAZSANIZ EĞER İLK ÖNCE KENDİNİZİ Bİ TOPLAYIP NELER YAPABİLİRİZ DÜŞÜNÜYORUZ TANIŞ Bİ PARÇACIMA GİDEREK ARACIMIN POMPASI 5 BAR AYNI BASINC TA 5 BAR BASABİLEN BOYUT OLARAK GİRİŞ CIKIŞ YERLERİ OLARAK POMPAMA EN YAKIN BENZERLİKTEKİNİ ALDIM. ASIL MESELE BURDA BAŞLIYOR ESKİ POMPANIN GİRİŞ CIKIŞ BORULARINI ELEKTRİK KABLOLARINI VE FİLTRE GİRİŞİNİ YENİSİNE UYDURMAK DEVEYE HORON OYNATMAKTAN BİLE ZOR OLDU EN SON AZ ÖNCE ABİMİN YARDIMI İLE +++ FLORASAN STARTELİNİ +++ KESİP BİÇEREK FİLTRENİN ARASINA APARAT YAPARAK ŞAMANDIRANIN İÇERİSİNE OTUTTURMAYI BAŞARDIM. BİR PÜF NOKTASI VAR POMPANIN GİRİŞİNDİ İĞNE DELİĞİ KADAR BİR DELİK OLUYOR BU STANDART BİR DELİK HEPSİNDE VAR BU DELİK BENİM ESKİ POMPAMDA AÇIKKEN BENZİN BASABİLİYOR FAKAT YENİ POMPAMDA HAVA YAPTIRDI. O YÜZDEN SİLİKONLA KAPATTIK O DELİĞİ BUNU ÇÖZEBİLMEK İÇİNDE TABİKİ LEĞENDE DENEMELERİMİZ OLDU BU MOTOR BU HAVAYI NERDEN ALABİLİR DİE. :) SONUŞ OLARAK DERNEME YANILMA İLE 40 TL MOTOR.50 KURUŞ STARTEL MASRAFI İLE OLAYI BİTİRDİK COK ŞÜKÜR. ŞİMDİ YARIN İLK İŞİM BENİ 40 BİN YERİ ARATIP ORJİNALDEN BAŞKASI OLMUYOR BİZ DENEDİK OLMADI SENDE UĞRAŞMA BULAMAZSIN YENİSİNİ FELAN DİE ZIRVALAYAN USTALARA NİSPET YAPICAM YAPAMADIKLARI OLURSA GETİRSİNLER. BUGÜNKÜ OPERASYONDA PARÇAYI VEREN PARÇACI HARİÇ ARACIMA USTA ELİ DEĞMEMİŞTİR SAĞDECE ABİM LE BEN HALLETTİK. TABİKİ İLK TERCİHİM HERZAMAN USTASI VE ORJİNAL PARÇA AMA BİZLERİ KENDİLERİNDEN SOĞUTTUKLARI İÇİN SANAYİ ESNAFINA COK COK COK KIRGINIM. KUSURA BAKMAYIN UZUN UZUN YAZITYORUM İYİ AKŞAMLAR
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |