![]() |
|
Dizel araç soguk havada hata veriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 Saat 19:28 |
Merhaba
2004 model 307 im var. Malumunuz havalar cok soguk aracı calistirdigimda antipollitton fault hatası alıyorum. Bu normalmidir havalar daha iyiyken böyle bir hata yoktu? |
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mazottan kaynaklanabilir.Yakımın iyi olmadığını gösterir yada katalizör dolmuştur.
|
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya araba oksuruyor gibi bir durum var rolantide öksürük gibi bişey yapıyor :)
|
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
mazot filtresini de değiştirmenizi vede aldığınız istasyonuda değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kötü yakıt bunu yapıyor yakıt aldığın yeri çok iyi seçmelisin
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı model bende de araç var. Sorun polen filtresinin kirlenmesinden kaynaklanıyor diye biliyorum ben temizledim ve sorun bitti.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Polen filtresi ile bu hatanin bir ilgisinin olacagini dusunmuyorum. Polen filtresi klima ile alakalidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |