|
307 arka tampon sokumu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teşekkuru hak etmiş olmam lazım :)
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
silikonmu çekmek iyidir yoksa o su kaçıran parçaları temin ederek yenileri ile değiştirmekmi daha iyidir ? ortalama fiyatıda nekadardır ki o iki parçanın ? |
|
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
genelde plastik aksamın pek sirkülasyonu olmadıgı için cok pahalı oluyor bence gereksiz ben silikon cektim siyaz 5 tl silikon 2,5 tl tabanca siyah silikon :) 7,5 tl olay kapanmıstır
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotoğraflar silinmiş tekrar yükleme imkanınız var mı acaba ? yarın tamponu sökmek istiyorum benimde bagajım su doluyor.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
Psh
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben bagajdaki stepnenin altındaki yuvarlak plastik parçayı kenarından birazcık kanırtarak suyu tahliye yoluna gittim. Atık su birikmiyor.
|
|
canbulat55
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canbulat55
|
Bende yagmur yagdiginda veya arabayi yıkadığımda bagajda balik tutuyorum ilk firsatta benimde bu olaya bi el atmam lazim...
|
|
PEUGEOT 307 2004 1.6 XT PREMİUM OTOMATİK BENZİN/LPG GÜMÜŞ GRİ
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
Aynı sorun bende de var geçen yoğun yağmurdan dolayı resmen stepne yeri havuz olmuş balık atsan kesinlikle günlerce yaşayacak derecede nasıl alıyor o kadar suyu anlamış değilim ?
Neyseki kuruladım temizledim. Silikonlama işlemi çözüm sağladı mı diye bilgi dönen olmamış sanırım. Kesin sonuç elde eden varmı ben silikonladım birdaha su almıyor diye ? yada başka olumlu çözüm ? |
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede aynı problem vardı
ben tamponu söktürdüm o dandık lastık parçaları söktüm 5 litrelik peti 2 ye bölüp oraya sılıkonla yapıştırdım üstünede cadır bantı dıye satılan saglam bant çektım su alma ıhtımalı kalmadı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |