![]() |
|
Hararet Göstergesi Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 18:09 |
|
öncelikle form ailesine selamlar saygılar...
guest isimli misafir arkadaşa bir türlü ulaşamadım o yüzden bu yöntemi kullanmak zorunda kaldım.
![]() guest arkadaşım daha önceden de konu açmıştım, 206 gti 2000 model araç var bu araç bi sabah hararet ibresi ani yükselip alçaldı ve bunu bir kaç sefer yaptı ve o anda araç çalışmadı. hararet ibresi normale dönünce çalışmaya başladı ve o gün akşamında araç o gündü bu güne çalışmıyor. bunun üzerine ısı müşürünü değiştirdim (yeşil soketli olan) ve bir faydasını görmedim. aracın tüm elektrik sigortalarını, beynini kontrol ettirdim ama nafile... uzun araştırmalar sonucu seninde aynı araçtan ve aynı arıza başına gelmiş ve tüm aracın beynini falan değiştirmişsin, tüm sensörleri değiştirmişsin ama sorunu halledememişsin. sorunu halletmişmiydin? hallettiysen nasıl? yardımcı olabilirsen çok sevinirim...saygılar...
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
:D guest in ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Forumdan şutlanan kişiler. Aracın biraz daha özelliklerini belirtirseniz ben kimin olduğunu bulmaya çalışırım.
|
||
![]() |
||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla bilmiyordum açıkcası
![]() |
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bulduğun konunun linkini buraya yapıştır istersen.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7117&title=206-gt-yardm
evet arkadaşlar guest adlı arkadaşının linkleri burda. bir tane daha vardı link onu bulamadım onda da 2 kez motor beyni tamir ettirdim, çıkma beyin taktım, tüm sensörleri değiştirdim sorun düzelmedi yardım talabinde bulunmuş. tabikide arızayı mutlaka çözmüştür çünkü 2010 makaleleri. kendisinde 307 var sanırım şimdi.
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
pardon başlığı yanlış açmışım arkadaşın ismi "Guests" olacaktı
![]() |
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Guests demek daha önce nick'i varmış ancak ya forumdan uzaklaştırılmış ya da kendi isteğiyle üyeliği silinmiş. forumdan size yardımcı olacak birileri çıkmasını umarım. |
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
inş. yardım edecek kimse bulunur. aracım hala yatmakta
![]() |
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |