|
partner gösterge bolümü cam temizliği |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bende 93 springte öğrenmiştim.O hiç gitmiyordu.O zaman gitseydi belki şimdi burada olamazdım birşey diyememde.
|
|||||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
|
|||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
her adamın deli çağı oluyor işte kiminki aşırı kiminki zararsız.Hiç arabaya zarar vermedim ama hızlı kullanırdım çocukluk işte.
|
|||||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
Aynen dediğin gibi benim de çok hız yaptığım oldu ama bir daha asla yapmam Çünkü dediğin gibi deli çağında olunca insan akıl edemiyor sonuçlarını fakat düşünüyorum da şimdi hiç akıllıca bir hareket değilmiş Sonuçlarını düşünmek bile istemiyor insan. En güzeli hızdan uzak durmak hem güvenli hem rahat |
|||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
abim Allah'a şükürler olsun pişmanlıklarımız daha kötü olmadı.Kaza falan olmadı şükürler olsun.Şimdi prensibim şu; İyi şöför kim ? Yavaş giden.Daha iyi şöför kim? Daha yavaş giden.Sürdüğüm arabada hiç kimse rahatsız olmaz inerkende memnuniyetini dile getirir.
|
|||||
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
arkadaşlar teşekkür ederim özellikle özgür ark resimle felan zahmet etmiş anlatmış benim işim gösterge camını temizleyip tekrar yerine takmak sanırım yapabilirim
|
|||||
ABDHAKAN
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |