![]() |
|
partner gösterge bolümü cam temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
bende 93 springte öğrenmiştim.O hiç gitmiyordu.O zaman gitseydi belki şimdi burada olamazdım birşey diyememde.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||||
her adamın deli çağı oluyor işte kiminki aşırı kiminki zararsız.Hiç arabaya zarar vermedim ama hızlı kullanırdım çocukluk işte.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Aynen dediğin gibi benim de çok hız yaptığım oldu ama bir daha asla yapmam ![]() ![]() ![]() En güzeli hızdan uzak durmak hem güvenli hem rahat ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
abim Allah'a şükürler olsun pişmanlıklarımız daha kötü olmadı.
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
abdhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
||||
arkadaşlar teşekkür ederim özellikle özgür ark resimle felan zahmet etmiş anlatmış benim işim gösterge camını temizleyip tekrar yerine takmak sanırım yapabilirim
|
|||||
ABDHAKAN
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |