![]() |
|
peugeot 206 tatlı derdim benim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa142434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa142434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 20:15 |
arkadaşlar peugeot 206 aracım var. aracın merkezi kilit sistemini kilitleyince tekrar kendiliğinden açılıyor . araç hareket ettiğinde otomatik kilitleme de bu şekilde . ancak elimle bir tane kilite bastığımda kapışarı kilitliyor. sorun nedir bana ne kadara malolur . şimdiden teşekkür
|
|
mustafa
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
switch problemi gibi geldi bana.
|
|
![]() |
|
mustafa142434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa142434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anlayamadım. arabanın içinde kilitleme düğmesi var ona bastığımda da kilitlemiyor . switch ne demek hocam bu arada |
|
mustafa
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapıların kapandığını ana kumandaya bildiren kapı kenarında bulunan parça.Araç büyük ihtimal kapıların kapandığını tam olarak anlayamıyor.Aynı sorunu eğer kapılardan birini açar kitlemeye çalışırsanız yapar.Elektirikçiye kontrol ettirin.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |