|
Bayan Sürücü Hatası!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 Saat 13:40 |
||
Arkadaşlar bugün otopark girişinde otoparka girmek için beklerken arkadan çatttt diye bir ses hemen aşağıya indim ve baktım ki bayan sürücü arka tampona çarpmış.Şükür ki tampon sadece çizilmiş ufak şekilde.Hayretler içinde bayan sürücüye ya dedim burda nasıl başardın sen bunu ?
Sadece güldü ve özür diledi sinirimi bozdu. Bayan olması en büyük avantajıydı ve iyi anıma denk geldiği için paçayı kurtardı. |
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gecmis olsun.
Allah'tan bayanmis biraz nazik vurmus cizikle olay bitmis, erkek olsaydi demek tamponu asagi alacakti |
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Teşekkür ederim. Evet bayan olduğu için biraz yavaş çarptı dediğiniz gibi erkek olsaydı ve tamponu indirseydi.Gerisini düşünmek bile istemiyorum. |
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Birde eger erkek olsaydi yarim saat hakliliginizi ispatlamak icin tartismak zorunda kalirdiniz. Belkide haksiz bile cikabilirdiniz |
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Kavga çıkardı o kesin Ama ben duruyordum sabit olarak duran araca çarptığı için her halükarda o haksız çıkardı. |
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçmiş olsun abim.Ne kadar dikkatli olursa olsun şöförler bazen hata yapabiliyor.Çizik derin değilse pastayla halledersin,yok derinse auto kingte hallederler.Erkeklerde böyle kaza yapması ihtimali %10 iken maalesef bayanlarda bu oran %90 civarında.Yani bence bayanlarda haklılar önünde 3 tane ayna varken camdan dışarı bakmak epey zor.
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kesinlikle abi her durumda sakin olmak en doğrusudur.Zaten artık millet birbirinden korkuyor bir bakıyon tartıştığın adam almış 14lüyü geliyor.
|
|||
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
||
Alışveriş merkezinin otoparkına aracımı bıraktım , Alışverişimi yaptım çıktım bir baktım ki sağ arka tekerleğin üstündeki sacda bir ezik var , çarpmış kaçmış elimle çamurluğun altından ittim geri yerine geldi ama tabi orada hafif bir göçük olduğu belli hala... Şimdi ben bu çarpanı bulsam ne yaparım. :))))
Biz birinin aracına çarptığımızda sahibini bulana kadar başından ayrılmıyoruz. Baktık bulamadık bir telefon numarası yazıp sileceğine iliştiriyoruz. Ama bu milletin içindeki şerefsizler ne yazık ki hep bana denk geliyor. Bundan sonra bende böyle yapar mıyım ? Yapmam abicim kim ne derse desin artık çarptım mı ? giderim......
|
|||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|||
Halit_KUCUKYILMAZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Halit_KUCUKYILMAZ
|
||
Geçmiş olsun... Neyseki sadece çizik. Allah beterinden korusun... |
|||
PEUGEOT 206 1.6 XT
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hiç birşey olmasa kul hakkı var.Şimdi kimse başlamasın benim dinimden size ne diye.%90-95 müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+1
|
|||
Bavik
1. Vites 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçmiş olsun ya en azından bi çizikle yırmışsınız :) nazar boncugu olsun ;)
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Teşekkür ettim. 1 tane küçük derin çizik var .Diğer kısım küçük sürtme izi .Pasta fayda etmez ama deneyeceğim. |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Herkese çok teşekkür ederim.Sağ olun. |
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
1 cm vardır küçük kesik gibi. Edit: Autoking mini onarımda hallederler heralde onlara göstereyim. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 06 Ocak 2012 Saat 21:58 |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
auto kingden hallederler hiç belli bile olmaz.Canını sıkmaya değmez abim.Bilirim sen seversin arabanı dertlenmişsindir şimdide.Boşver yapılır hiçte belli olmaz.
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Yok abicim canımı sıkmadı ya o kadar şeye canımı sıkarsam yaşayamam Bayan sürücüler iş başında yine her ne kadar saygılı olsam da yine de dikkatli olmakta fayda var. Ne yapacakları belli olmuyor bazen. |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bayan sürücü kırmızı ışıkta arkamda durdumu tansiyonum yükseliyor,stres kat sayım artıyor inanki.İçimden geçiriyorum ya fren yerine gaza basarsa,ya kaçırırsa,ya ayağı kayarsa frenden.Koruyorum yani.Devamlı bir gözüm arkada oluyor.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
üzülümüşsündür sen ben kendimden bilirim.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |