![]() |
|
modifiyeli araç yazısı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
onur163 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 12:12 |
||
arkadaşlar pejo 206 aracım var arka camın oldugu yere küçük anlamlı tek kelime bir yazı yazmak istiyorum ama şahin doğan işi olmamalı :) pejoya yakışmalı cevaplarınızı bekliyorum
|
|||
...hız yaşam kaynağıdır...
|
|||
![]() |
|||
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i love my 206 iyidir bence :)
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
Bu gün bir arabada gördüm" Kral..!" yazıyordu.
![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
Diğer bir taneside "Doktor değiliz ama hastamız çok..."
![]() |
|||
![]() |
|||
onur163 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
hoş ancak çok uzun :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gel pisi pisi
![]() |
|||
![]() |
|||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
![]() |
|||
||
kıyak yazıymış aracında maşallahı var ayrıca :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Hastayız dede... :D
|
|||
![]() |
|||
||
bu çok iyidi :D ...aslan logosunun en iyi anlatımı oldu :D |
|||
![]() |
|||
||
kıyak kelime ama onu manisada şahinler yazıyo :) onun için sıkıntılı olabilir |
|||
|
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
mahoni yazdır :D
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
||
o zaman hiç yazı yazma cama kırmızı renkli +18 yazısı yapıştır o yeter :D
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
gözlerinin hastası,yolların ustasıyım |
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
||
birde benden olsun ben diğer pejoma yazdırmıştım
esse quamvideri öyle olmak görünmek değil öyle olmaktır anlamı... şimdiki aracımda vizeden çıksın one shot one kill yazdırıcam kısa ve öz ;)
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
||
tşk ederim türküz ancak araç arkasına türkçe yazsak uzun kalıyor latince ve ingilizce bişeyler yazıp görünümü değiştiriyosun
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
||
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
geçen biri bana kedi nasıl dedmişti bende anlamamıştım.
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |