|
Aracı mazot ile yıkamak doğrumu??? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 18:38 |
||
Merhaba arkadaşlar bugun arabamı bi yıkamacıya götürmüştüm arac rengi metalik siyah ve biras soluk renge bürünmüş ordaki yıkamacı bana bi ara aracını getir mazotla yıkayalım mazot boyayı besler gibisinler laflar söylendi bencede mazotla yıkanmasından sonra araca parlaklık verir fakat zararı var mı acaba fikirleriniz nedir?
|
|||
PEUGEOT 407 COMFORT 1,6HDI 110HP SİYAH
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
mazotun zararı olmaz.Ben zift için mazotla silerim.Ama arabayı yıkamanın bir manası yok.Durulandığında ve zamn geçtikçe eski şekline dönecektir boya.Bunun yerine iyice bir yıkatıp cila attırın.
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Mazot boyayı besler mi? Ya abicim nasıl sallıyorlar ya.Önüne gelen saçmalıyor.
Yavuz kardeşimizin dediği gibi temizlik için kullanılabilir. Fakat boyayı besleme gibi bir özelliğini hiç duymadım. Mazotun içerisindeki yağdan dolayı bir miktar parlaklık verir fakat zamanla geçer gider.Gereksiz yani. Bence aracı pasta cila yaptırın.Uzman bir yerde tabi ki. |
|||
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
bende bu besler konusunda takıldım aslında aksine ilk etapta hoş güzel dururda ama ileriye yonelik aksine boyanın ömrünü kısaltır bence cozucu etkisi var cunku.
|
|||
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
boyaya çözücü etkisi yoktur mazotun.Zifti çözer.sadece çok yüzeyde kalırsa leke bırakır.Boya derimiki beslesin mazot onu.Tövbe tövbe bu milletin uydurmaları beni mahvetti gerçekten ya.
|
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
Hocam bu ne ki yağ süreni süren bile varmış hatta adamın biri bildigimiz sana yağı ile arabayı silip sabaha bırakmıs :))
|
|||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
margarini de zift için kullanıyorlar.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
siz eğer parlamasını istiyorsanız boyayı abimin dediği gibi pasta cila yaptırın çok şaşırırsınız.
|
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
pasta cila da kecici cozum gecen yazda yaptım hatta üzerine boya koruma bile cektim o zamanlar süper olmuştuda şimdi gene eskisi gibi:)
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ahuahuahau :D
Tavsiye: (madem o kadar zenginiz mazotla araba yıkatıyoruz ) 3 litre Zeytinyağı alınır büyük bir kaba boşaltılır,fırça bandırlıp ters çevirilip kovaya 1 kez vurmak suretiyle aynen araca uygulanır. Sonuç: Kapı gıcırtılarından kurtulmuş+Parlak+araç kökten beslenmiştir. |
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
:) hangi marka zeytin yağı önerirsiniz:)
|
|||
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Zeytinyağlı peugeot çok lezzetli olur herhalde biraz yapışkan olur ama |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Naturel olsa daha güzel olmaz mı doğal olur Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 31 Aralık 2011 Saat 19:35 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
oldu olacak arko el kremini çamurluklardan başlayarak boyaya yedirelimde arabalarımız teni yumuşacık olsun.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dadından yenmez abim.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dünyada herşeyin bir sonu var abim.Parlaklığında.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arko derkennn ?? ben yan çıtaları lastikleri falan vazalin le siliyodum :D
|
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
vazelinde iyidir pişikler icin
|
|||
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |