|
dizel yakıt filtresi hatası ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
just307
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
akü olarak önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir model varmı, uygun dedim çünkü araca en fazla 1-2 sene daha binerim ?
|
||
2006 307 1.6 HDİ 110 Hp Premium
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracinizda ek tesisat yoksa guvenilir markalardan bir tanesinden ve orjinal amperde bir aku alabilirsiniz. Bizim ulkemizde ne kadar cok antifiriz o kadar cok koruma anlayisinin yaninda birde ne kadar yuksek amperli aku o kadar iyi anlayisi vardir ki antifiriz ornegindeki kadar olmasa da bu yanlistir. Orjinalinden sasmayiniz. |
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mutlu derim
|
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Aynen katılıyorum. Yüksek amperli akü takanları anlayamıyorum.Gerek yok bence ben de orjinal amper neyse aynısını taktım. Mutlu akü kullanıyorum memnunum. İnci akü de tercih edilebilir o aküden de memnundum. |
||
white junior
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: araba Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı white junior
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bende dizel 307 1.6 110 luk var araba kendini yüksek devirde askıya alıyor ve yüksek devirde kesiyor araç bunun sebebi mazot filitresindenmidir ?
|
||
white junior ^^
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |