![]() |
|
Ehliyetime el konuldu yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
dynamic07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dynamic07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun alkollü trafiğe çıkmayalım lütfen.
![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Alkollü araç kullanmayalım.
![]() ![]() Düzenleyen yavuz25 - 28 Aralık 2011 Saat 22:12 |
|||
![]() |
|||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
||
O promil olayına ben pek inanmıyorum ya, o cihazın tam ölçtüğüde tartışılır. Sigara içen birinde bile ufak rakamlar çıkabiliyor. Ama zaten 50 promil olayı değil içtin mi içmedin mi olayı : ))))))) Bugun az kalsın bende çevriliyodum , yakın ve dikkatli çevirmeden kıl payı geçtim. Bide öyle bi yerde çevirme yapıyolar ki sağa keskin dönüş ve cart : )))))
|
|||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mustafa142434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa142434
||
alkolmetreye üflediğinde 50 promili geçmezse polis istese de el koyamaz zaten. eğer geçtiyse el koymazsa suçtur. yani bir bira diye bir hakkı yoktur sürücünün. ancak şu hakkı vardır. alkolmetreye üflemek istemez. o zaman da hastaneye gider orada kantesti verir. o zaman da kaybedilen her saat başına 11 promil eklenir
|
|||
mustafa
|
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
![]() |
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
||
konuşalım fakat teşfik etmeyelim.
|
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
||
OLAN OLMUS ZATEN ADAM İÇMİŞ İÇMEMİŞ OLSA O KONULARI KONUSURDUK ICTIKTEN SONRA KONUSACAGIMIZ TEK SEY NIZAMLAR KANUNLAR DERSİ CIKARTACAK OLANLARDA OKUYAN ARKADAŞLAR ;)
|
|||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|||
![]() |
|||
majeste_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
||
Bunu söylecektim kardeşim ama tepki görürüm die söylemedim. Düşüncelerimi tarif ettin. Destekçinim ![]() |
|||
~~ KARŞIYAKA ~~
Siyah 206 1.4 Fever Benzinli Simota Hava filtresi Otto Spec Titanium Egzost |
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
||
nasıl böyle saçma yorumlar yazıyorsunuz arkadaşlar "her sürücünün 1 bira içmek yasal hakkıdır felan filan" kime göre bir bira? benim arkadaşım yarım bira içdiğinde kendini kaybediyor, bir başkası 1 bira içtiğinde ayakda duramıyor. bu yasa kime göre konulmuş? alkollü araç kullanmak cinayet işlemekten farksızdır.
Düzenleyen mon - 28 Aralık 2011 Saat 12:26 |
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
||
konuyu açan hala cevap vermemiş.
normal bira mı içtin yoksa kırmızı yada extra mı? bir bira diyorsun ama 50 lik mi 70 lik mi? kaç promil çıktı? bu arada olayı dine bağlamak anlamsız. yasalarca belirlenmiş bir sınır vardır ve bu sınırın altında trafikte tehlike arz etmeyeceği belirtilmiştir. bu sınırın altında olduğu sürece herkes istediğini içebilir. hastaneden rapor isteme prosedürü nasıl işliyor? polisin uzattığı cihaza üflememe gibi bir hakkımız var mı? |
|||
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun kardeş malesef yapabilecek tek şey beklemek olcak... |
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
eğer alkol cihazına üflediysen yapacak birşeyin yok eğer üflemeden keyfe keder alkol almışsınız deyipte ceza keserse o zaman iş değişir 51 promili geçmişse istediğin kadar 1 bira içtim de 1 defamı üfledin birkaç defamı ?
|
|||
![]() |
|||
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
||
bi daha içme demen daha yerinde olurdu
|
|||
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||
Bir ilahiyatçı olarak olaya dini açıdan yaklaşayım çoğu haram olan şeyin azı da haramdır..bu kadarcıktan bişe olmaz mantığı görüldüğü gibi bu dünyada fayda vermediği gibi öbür dünyada da fayda vermiyor...bırakın içmeyi böyle şeylerin bulunduğu ortamlara bile yaklaşmayalım.
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
![]() |
|||
Alper Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: İstanbuk/Bahçel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alper Atakan
||
aynen yapacak hiçbir şey bu saatten sonra
anca o gün itiraz etseydin geçerli olurdu ki elinde hastane raporu olması lazım son 6 saatte alınan geçmiş olsun... |
|||
Pug 306
|
|||
![]() |
|||
majeste_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
||
Tamam ya sen işi çözmüşsün ![]() |
|||
~~ KARŞIYAKA ~~
|||
![]() |
|||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
||
![]() |
|||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
||
Nasılda biliyosun hoca kırmızı tuborg falan :D Kesin arkadaşın 1 bira dediği o clasmandan dır :D
|
|||
~~ KARŞIYAKA ~~
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
||
Bir Şişe birada %5 alkol var bu 50 promil etmez demmekki sen Extra yada kırmızı marmara tuborg felan almısın geçmıs olsun burdan cıkacak sonuç alkol insan saglıgına yada hayatına kotu etkı yapmadıysa ehliyete ve cebe zarar :)
|
|||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |