![]() |
|
krank keçesi takmayı bilmeyen usta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2011 Saat 17:53 |
arkadaşlar daha önce aracıma defalarca tam dört defa krank keçesi taktırdığımı söylemiştim ama her defasındada keçeden yağ sızması devam ediyordu. bir kez gidip parayıda kaptırdığım için hep o ustaya keçeyi değiştirttim çünkü 2,3,4 üncü değişimlerde tekrar para vermedim ama en sonunda sinirlendim başka bir ustaya gittim ve olayı anlattım yeni usta keçenin nasıl takılacağını anlattı ve çok şaşırdım çünkü benim keçeyi takan usta adamın dediği gibi takmıyordu. krank keçesinin içinde beyaz bir parça var soket gibi benim usta onu hep atıyordu ama yeni usta onun gerekli olduğunu keçeyi onun üzerinde kaydırarak takmamız gerektiğini anlattı bende gidip eski ustaya durumu söyledim ve taktı artık sorun kalmadı ama iş bilmeyen ustalardan çekeceğimiz varmış ne yapalım
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu adamlar usta değil kafalarına göre iş yapıyorlar geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir adama usta demem için en az 30 yıl sanayide geceli gündüzlü arabanın içinde bulunacak.Herkes şimdi hemen usta olmuş.10 lira bulup dükkan açan ustayım diyor.Yok böyle birşey.Hakeza servislerdede böyle. |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha krank keçesini değiştiremeyen ustaya usta denmez
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |