![]() |
|
Pejosuna kolçak(kol dayama) arayanlar! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 09:40 |
Arkadaşlar benim 206 ya almıştım. En olarak 1-2 santim geniş geldiği için satılığa çıkardım. 0 üründür!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-universal-1-sinif-deri-dolapli-ve-bardaklikli-kolcak-65168614/detay/
Almak isteyenler burdan yazabilirler.
Düzenleyen seyhanak - 23 Aralık 2011 Saat 12:21 |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısından bende de var bundan eski aracımda kullanıyordum.Güzel oluyor.Faydalı bir ürün.
![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla ne yalan söylim bardaklığı hoşuma gitti. elinin dibinde. 2065'larda bardaklığı taaaa torpidonun oraya koymuşlar :@
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
"İlanın Yayınlanma Süresi Bitmiştir" yazıyor :)))
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Monte şekli nasıl oluyor acaba bir yeri delmeden monte edilebiliyormu.
|
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
içerisinde montaj vidalarıda var fakat,istenirse ayakları kurulmadanda kullanılabilir.isteyen arkadaşıma kargo ile kapıda ödeme şeklinde gönderebilirim.
|
|
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bunun vidasız olanından yokmu 307 ler için :S
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ürün tekzen'de 27,90 TL. arkadaşım. bilgi olsun istedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |