|
1.6 hdi confortline |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
by_ozyy
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 Saat 21:37 |
iyi günler foruma yeni üye oldum sizden yardım isticekdim aracım sıfır almış oldum2006model 407 1.6 hdi confortline aracım 3 bin deviri gecmemeye başladı usakda bir tamiciye götürdüm ve bişiler yaptı şimdii gecior ama performansdan cok düşdü tamırcı seroneit valf arzalı dedi uşak kücük bir şehir oldugu icin anlıcaklarını cok sanmıyorum yakın şehirlerde yardımcı olabilceniz bir yer varmı veya arzayla ilgili bilgisi olan arabamı herustaya eletmek istemiyorum genel bir bakım yaptırcam arzalar giderildikden sonra
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3000 deviri gecmemesi tamamen aracin kendisini koruma moduna almasindan kaynaklaniyor. Bu basit bir nedenden de olabilir, cok karmasik bir nedenden de. Muhtemelen aracinizi bilgisayara baglayip hatayi gormuslerdir ve o hataya yonelik birseyler yapmislardir.
|
|
by_ozyy
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uşakda anlayan yok işte bilgisayarklar ya görmüo yada görenlerde anlamaıot önerebilceniz bir yer var mı is tanbul haric
|
|
emin15
1. Vites 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınızı en yakın yetkili servise götürüp bilgisayara bağlatın tesbit ücreti faz birşey almıyorlar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |