![]() |
|
çok acil yardım edermisiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2011 Saat 16:01 |
sis farı almak istiyorum adanada yan sanayisine 200 diyorlar ama gg de bu satış sorumlusu yüzdeside 100/100 iyi 112 tl diyorlar sizce normal mi herhangi bir kötü durum var mı süprizle karşılaşmayalım da http://urun.gittigidiyor.com/garaj/peugeot-pejo-206-1998-beyaz-fari-far-sis-lambasi-44187824 |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada tamponu deldireceğim sis yeri yok sıfırdan yaptıracagım onun bılgısınıde eklemek isterim
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Hiç yan sanayi bir sis 112 tl olurmu akıl var mantık var |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
şahin bey ne olur yardım edin bir fiyat lazım bana fiyatlarıda bilmiyorum ne kadar olması lazım bu lambanın ve bana sis lambası lazım
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
112 tl adet fiyat dimi? |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
evet çifti o kadar deniliyor ve ampüllerde mevcut
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sis farı olan çıkma tampon baktın mı hiç ? belki daha hesaplı gelebilir en azından uğraşmamış olursun
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bunlar yan sanayi bence orjinalinin fiyatını alarak bakmak lazım.Eğer aralarında çok fiyat farkı yoksa orjinalini almanızı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |