![]() |
|
muayneden gecemedim rotilde bosluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2011 Saat 19:39 |
merhaba arkadaslar bugun lpg isletmek icin gittım sol rotilde bosluk var agır kusur :( intrnette parca sitelerine baktım 206 rotil diye bulamadım bu rotil rot basımı
|
|
206 xt 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahin pejoya danışırsan o söyler, hem de fiyatıyla. ayrıca şuraya da bakabilirsin...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotil bulunur neden bulunmasın internette de var.Bulunduğunuz şehirde peugeot parçası satan yerlerde bulabilirsiniz.TRW marka varsa ondan alın.Orjinali TRW çıkıyor. Parçayı alıp iyi bir ustaya taktırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |