![]() |
|
206 logosuz panjur |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 18:45 |
Arkadaslar merhaba
Araci aldigim arkadas logo iptali yapmis ve kaputtaki logo bolmesini dolgu ile uzatmis.kaportaciya gidip dolgu olan yeri actirmak istedim fakat usta biraz bakti etti olmaz daha fazla bozulur dedi. Bunun yerine cikma bi kaput sordum en azindan onunla degistireyim diye 150 tl dediler. Aracta logo iptali var ama eksik. Oyleki logo un bagli oldugu panjurda logo baglanti ve vidalama yeri duruyor buda benim gozume gozume batiyor.(resimleri asagida) Ya logoyu takicam yada on kismi duzelticem fakat logoyu takmam icin kaput almam lazim. Bende diyorum ki kaput yerine logosuz bi panjur alayim ama internette arastiriyorum bulduklarm kaputta bulunan logo yuvasi goz onunde bulundurularak yapilmis. Kimi araclarda ise orj panjurun logosuzunu gordum İzmit veya sakaryada bu isi yaptirabilcegim veya logosuz panjur bulabilecegim biyer varmi?? Yada kaputu farlarin uzerine kadar uzatiyolar boyle bisey yaptirsammi? Yapan yer varmi? http://imageupload.com.au/users/public/v49609fotograf%201p190.jpg http://imageupload.com.au/users/public/d44353fotograf%202k190.jpg |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaput ve panjurlar istersen elimde sıfır olarak mevcut.
Kaput 150 tl Panjur komple 100 tl Arma çıkma var 20 tl |
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaputu bozarlar efede parçaları bulabilirsin güzel temiz bir boya yaparsın eski atma veya satma satarken kaput değişik diye.
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
göze batan yerini siyah boya at bir daha görmrzsin
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
o içerdekı parçayı sokemıyosan veya kesemıyosan siyah folyo cektır bence logo iptalı hoş olmuş
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
elınde resım varmı ? bırde panjur logosuzmu... bırder sıyah boya ıle bır denıyeyım daha once aklıma gelmemıstı hıc o alana her boya tutmaz sanırım.. normal sprey boya olurmu acaba
|
|
![]() |
|
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
bence boyamayın hocam.siyah kaplama kağıdı yada folyo çekin.
Zaten siyah olduğu zaman pek gözükmez.Anca çok dikkatli bakınca.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |