![]() |
|
206+ AKÜ sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nour34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 13:04 |
merhaba, 2011 model manuel peugeot 206+ comfort aracım. 3-4 gün çalışmadığında marş basmıyor. şarj voltajı, kaçak kontrolü falan tam gerçi araç 1900 km de serviside 3 ay oldu yaptıralı. bugün aküyü doldurttum durduğu yerde bitmiş dediler. ne olduğunu anlamıyorum sanırım servise götürmem gerek çok acı bi durum arabam daha 1 yaşına yeni girdi :))) tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim sağlıklı peugeotlu günler :(
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger aku durdugu yerde bitmis ise akunun kendisinde bir problem olabilir. Isterseniz garanti kapsaminda araciniza bir baktirin.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence de garanti kapsamında baktırın araca , aynı araçtan bende de var böyle bir sorunla karşılaşmadım.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Aküde ,araçta garantilidir.Maddi anlamda birşey vermeyeceğinizi baştan servisinize söyleyin.
![]() |
|
![]() |
|
nour34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
cevaplar için teşekkür ederim . o zaman servis yolu gözüktü ... Gerçi satın alırken her türlü garantiyi temin ediyorlar ama servise gidince bir sürü formalite parası neyse alında yeter ki şu sorunu çözün diyesi geliyor insanın...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |