![]() |
|
Acık kaput bedava tamir .... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 22:43 |
Arkadaşlar bugün başımdan komik bir olay geçti , arabanın farı su alıyordu söktüm temizliyordum alyan lazım oldu dükkana girdim kaput açık geri geldim baktım biri araca direksiyon hidroliği yağı koyuyor
![]() onun aracının direksiyon ağırlaşmış yağ koymam için gönderdiler kontak üstündemi bi kontağa bassanıza dedi bende başladım gülmeye ![]() ![]() Ne oldu abi niye gülüyorsun Birkere bu 308 deil 306 , ikincisi ben ibrahim deil durmuş Hadi ya ciddi mi evet Hımm direksiyon yağın baya eksikmiş tammaladım ![]() ![]() Saol kardeş motor yağınada bi bakaydın dedim gülüştük adam gitti Şuan arabanın direksiyon baya bir hafifledi, direksiyondan gelen seste kesildi .Nasibin böylesi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
armut piş ağzıma düş olmuş, ne güzel tamamlamış işte Allah razı olsun :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle oldu , o değilde sesi ustaya sordum normal dediydi
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Beleşçi senii... Acaba biz de sanayiiye götürüp kaputu açık bıraksak bizim arabalara da bakarlar mı? Neyse işin görülmüş neticede. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Senin yaptığını Çorumlu yapmaz deseydin... Nerelisin abi sen diye sorsaydın... Hoş bir tesadüf...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
araba sanayıdede deıldı , dükan carsının gobegınde
![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
iyi ya doktor ayağına gelmiş
![]() |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
ŞIMDI yıne dükkandayım kaputu acsammıkı
![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
yok kardeşim bence açma,kedi her zaman ciğer yemaz derler bide aküden falan olmayasın
![]() |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Demi saten aküm sıfır yazık olur :D
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
sen bence kaputu ara ara açık bırak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |