![]() |
|
OTO DOLANDIRICILARI ALİ AYDOĞAN FATİH AKSAKAL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
recep010 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 Saat 16:59 |
ALİ AYDOĞAN VE FATİH AKSAKAL TC KİMLİK NUMARALARI VERİLEN BU ŞAHISLAR NİTELİKLİ ARAÇ DOLANDIRICILARDIR FATİH AKASAKAL ELİNDEKİ POLİS KİMLİĞİYLE OTO KİRALAMA FİRMALARINA GİDİP ARAÇ KİRALIYOR DAHA SONARA ALİ AYDOĞANLA BERABER BU ARAÇLARI GALERİLERE VE ŞAHISLARA SATIYORLAR
PLAN ŞU ŞEKİLDE İŞLEMEKETE FATİH AKSAKAL KİRALIDIĞI ARAÇLA GALERİYE GİDER :BU ARAÇ BENIM FAKAT MEMURIYET NEDENIYLE ARKADASIN ADINA ALDIM COK SIKISITIM ARACI SATMAM LAZIM AMA HACIZLI BAKIN BEN BU ARACI SIZE BIRAKAYIM I ORNEK OLARAK ARAC 30.00 TL İSE SİZ BANA 15000 TL VERİN BEN VEKALETI VE HACİZİ KALDIRIP GELEYIM BAKIN BEN POLİSSİM SİZE SENETTE VEREYIM DER NE KOPARA BILIRSE ALIR VE KACAR DOLANDIRICILIGI BU SEKILDE GERCEKLEŞİR FATİH AKSAKAL POLİSTİR FAKAT AÇIĞA ALINMISTIR ELİNDEKİ POLİS KİMLİĞİ GERÇEKTİR
GÖRENLERİN ANKARA OTO HRSIZLIK MASASINA BİLDİRMESİ RİCA OLUNUR 0312 303 55 73
Şirkette birlikte
çalıştığım arkadaşım askere gideceği için megane II sini satılığa çıkardı ve
biriyle anlaştı. Alıcak kişi Polis memuru polis sandığından para çekebilmesi
için aracın satışının yapılması gerektiğini söyleyip bizim elemanı kandırıyor
ve ardından notere gidiyorlar orada arcın tutarı olan 19.800TL lik bir senet
veriyor ve akşam mesai bitiminde sandıkdan para gelir bende sana öder seneti
alırım diyerek satışı alıyor. Bizim eleman bir sevinç geldi şirkete hayırlı
olsun dedim ardından parayı ne yapdın dedim ve senet aldım diyince sövmeye
başladım ve ardındada teselliye akşama netten araca baktığımda
arkadaşınıza çok geçmiş olsun bu eski polis Ankara esat da hassas bölge karakolundan atılan polis sanırım. geçen senede bir sürü araba kiralayıp güney doğuda sattıkdan sonra rapor alıp ortadan kaybolmuştu. amiri, hakkında soruşturma açıldı vs vs polislikden atılır demişti. demekki ceza falan almadı sadece polislikden atıldı. Büyük ihtimalle aynı adam. nasıl bir ceza sistemiyse bu ülkede hırsızlık güveni suistimal sayılıyor ve hapis cezasıda vermiyolar sonra bu adamlar herkesin başını yakmaya devam |
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Of of of, okudukça ben bile fena oldum, ALLAH düşmanıma vermesin bunları,
çok çok uyanık olmak lazım hakikaten... Paylaşım için teşekkürler... |
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
elindeki bilgiler eğer doğruysa kesinlikle yakalanır. en yakın polis merkezine gidip müracaatta buunsun bu durumdan mağdur olan kimse. muhtemelen asayişten yan-dol yada hırsızlık ekibi fln eliyle koymuş gibi bulur
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük geçmiş olsun zor bir durum. fakat satan arkadaş noterden aracının satışını verdiyse mahkemenin ne karar vereceğini bende merak ediyorum. tekrar gemiş olsun
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Para peşin kırmızı meşin diye boşuna dememişler, geçmiş olsun ama senetle iş yapan arkadaş en azından bu işlemi bikaç kişiye sorsaydı bu tip durumlarda uyanık olmak lazım en azından bilene bi sormak lazım , tekrar geçmiş olsun.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |