![]() |
|
Rüzgar sesi nereden geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 16:30 |
merhaba arkadaşlar gecen bayramda amasyaya gittim ama aracım 90 ı gecince sol kapı tarafından ruzgar sesi alıyor bi turlu nerden geldiğini bulamadım sizce ne olabilir ?
|
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapıda daha önce bi tamirak oldumu kaza yapıp düzeltme falan yada cam fitilelrin düzgünmü kapı fitillerinede bak bi burlar düzgünse ses gelmez
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kapı fitillerinde veya cam fitillerinde patlak varsa rüzgar sesi yapabilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam bu iş çok enteresan bi olay her yerden gelebiliyormuş ustanın dediğini söylüyorum sana genelde önden geliyormuş ses benimki aynadan çıktı mesela ayna değişmiş ama iç süngerini takmamışlar deli gibi ses geliyordu içeri açtık dinledik sonra bi sünger kastırdık içine:) halloldu bi ustayla binip dikkatli dinleyip sorunu kolay çözersiniz
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
aynadan olabilir yarın bakacam tskler
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede var aynı ses ben dıkkatlıce dınledım aynadan gelıyor hatta iç taraftaki kutusunu soktum baktım ıcınde hıcbır yalıtım yok her taraf plastık ama ben bu sesle yasamaya alıstım :)
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
genelde kapı fitillerinden geliyor ama orjinalide çok pahalı idare edicez.
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
ne kadar kapı fitilleri tahminen benimkilerde ses alıyor eskimiş gibi fitiller arka 2 kapıdan ses giriyor
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
kaç lira bu orjinal fitiller
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Cüneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
valla ben geçen gün sordum ketenli filan kalıtelı bişeye benziyordu tek kapıya 30 lira dedi
|
|
2004 // 206 1,4xt 16V 90bg Benzinli Full
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
ön kapı fitilleri 85 tl orjinal
arka kapı fitilleri 60 tl orjinal
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
arkadaşlar malum kış geldi havlar soğudu. kapı fitillerinin soğuktan dolayı büzüşmesi ve tam olarak yalıtım yapamaması gibi bir durum da söz konusu. bunu da göz önünde bulundurun derim. ayrıca hemen hemen her arabada buna benzer durumlar meydana gelir, ya rüzgar sesi alır, ya gıcırdar, ya tıkırdar :) kış gelince böyle:)
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
uh9788 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
BENİM QUİCK TEDE AYNI SORUN VAR HATTA BU KIS TOZ SEKLINDE İNCEDEN KAR BİLE GİRMİŞ KIŞ GELMEDEN MECBUREN DEĞİŞTİRECEĞİZ
|
|
sen ona bak o da sana baksın
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Degistirme altindan gorunmeyecek bi yerinden del fitili ve icine tvlerde kullandigimz anten kablosundan sok tam tur dolastir ne ses kalir ne ruzgar alir ve kapilarin daha tok kapanir biz sifir araba bile alsak aynisini yapiyoruz |
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |