![]() |
|
benzin alımı sonrası arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 18:21 |
Herkese iyi Bayramlar,dün akşam malum bayram olduğu için bayram ziyaretine gittik
dönüşte bu günkü gün için köye geçeceğiz diye opet'ten benzin alayım dedim.Depomda yarım depo benzinim vardı ama ben yine yanımda bulunsun hesabı yaptım.Opete geldim ve 100 tl lik 95 oktan benzin aldım ve benzin istasyonun dan çıktıktan sonra arabam sallanmaya motor bağırmaya ve gaz yememeye başladı.Arabayı
kenara çekip stop ettikten bir süre sonra tekrar
çalıştırdım araç gene aynı yol bilgisayarında; Anti Pollution System Fault ve motor işareti yandı, peşinden de ; catalytic
converter fault hatası vermeye başladı. Sabahleyin ilk iş arabayı çalıştırdım vuruntu azdı ama aynı arıza duruyordu bende özel peugeot servisine götürdüm bilgisayara bağladılar arızanın yakıttan olduğunu , yakıtın içinde
pislik ve su olduğunu dediler.Arıza kodunu iki kere silmelerine karşın aynı hatayı verdi.Daha sonra bujileri ve onun üstündeki bobinini komple değiştirdilerve depoya da mutlaka yakıt katkı maddesi koymak gerekir dediler ve yaptılar ve po'dan 50 tl lik benizin al
dediler bende aldım. Dört buji ve bobini artı işçilik 320 tl masraf çıktı. aracımın performansı şimdilik iyi bende opete gittim durumu anlattım bana müşteri hizmetlerini aramamı söylediler aradım kayıt yaptılar ve yakıt aldığım opetten numune alacaklarmış banada araştırıp geri döneceklermiş. Eğer yakıttan kaynaklı ise masraflarımı karşılayacaklarmış. |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu son 1 hafta içinde yakınlarımdan duyduğum 4 cü Opet şikayeti.. Tuhafıma gitti şimdi.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Alem bakar PO akar şaka bi yana bende opetten 2-3 kere yakıt aldım ve aracım PO dan aldığım benzin performansını göstermedi PO'nin yakıtları güzel tabi her istasyona aynı benzin gelmiyordur mutlaka istasyoncular bişeyler katıyordur geçmiş olsun umarım haklı çıkarsınız birazda olsa burunlarını sürterler
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
walla bende şimdilik po takılıyorum kampanya war diye ilk aldığım sabah bende aynı arızayı aldım ama ondan sonra hiç almadım bende bu zamana kadar hep shell ve opetten alıyorum walla bu iş garip bi iş tamamen istasyonun insafına kalmışız. adamlar içine katmak istedikten sonra her türlü pisliği katıyor. Allah hepimize yardım etsin
|
|
![]() |
|
Kendi uydurduğum bir laf vardır:Benzini bp den gazı aygazdan al.
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun.bunları duyunca opetten bir daha mazot almam sanırım tırstım valla
![]() |
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
yakıtı shell den akılı kel den diye söz vardır yinede bu bir şansdır memnun kaldığın istasyondan hiç ayrılmayacaksın.
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
3 gün önce Bursa'da bir opet bayisinden 70 tl lik motorin aldım. kredi kartından çektirip geri döndüm, aracı çalıştırdım, ibre hala yakıt almadan önceki seviyesindeydi. Pompaya baktım 18 litre yakıt konulduğunu gösteriyor, bende pompacıyı çağırdım, abi bunlar civalı olduğu için sonra kalkıyor ibre dedi, halbuki nerdeyse 1 senedir her yakıt aldığımda 50 tl lik alırım ve bir kere olsun ibrenin yükselmediğini görmedim, ilk defa depoyu bir kez yarıdan yukarıda göreyim dedim 70 liralık aldım :) Hadi dedim bakalım öyle olsun, istasyondan çıktım, az ileride ışıklarda durmaya yakın freni biraz sert yaptım, sizde bilirsiniz herhalde, depoda yakıt çok olduğu zaman böyle fren yapınca yada sert kalkışlarda depodan yakıtın çalkalanma sesi gelir, ama o ses gelmedi. bir kaç deneme daha yaptım ama ses yok, yalnız depoda 18 litreden fazla yakıt var, nerdeyse bir su damacanası kadar ki o ses kesin çıkardı. Geri döndüm istasyona, durumu anlattım, müdürünü çağırmasını istedim. Müdürümüz geldi, durumu onada izah ettim, fişlerimi kontrol etti, 10 liralık daha koyalım bu sefer yükselir dedi, koyduk ama ibre aynı seviyede kaldı. Bu seferde sen mazotu depodan çektin demeye başladılar, yahu diyorum 10 dakikada nereye gideyimde çektireyim mazotu. Koydukları 10 tl lik mazotunda parasını istediler, verdik kuzu kuzu.. Müdür ofisine giderken git şikayet et dedi. o gün karar verdim, arabada artık sopa taşıyacağım. Eve geldiğimde aradım müşteri hizmetlerini, durumu anlattım, araştırıp durumu bildireceklerini söylediler, hala bekliyorum.
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
arkadaşlar beni bu gün aradılar opetten aldığım pompadan yakıt numunesi alacaklarmış.istersem benden de 3 lt yakıt alabileceklerini ve bunları labaratuarda analiz ettirip sonucu bildireceklermiş.bende depoma bu olaydan sonra yakıt katkısı ve PO dan 50 tl lik daha yakıt aldığımı ve bunu servisin önerdiğini diyince bana şöyle dedi ; sizin depodan alınan numunenin anlaşılması zor olacaktır çünkü iki firmadan da yakıt almışınız dediler.yani sonucun temiz çıkacağını söylediler ve bende bunun üzerine bu arızanın tamamen sizin yakıtınızdan kaynaklandığını servisin söylediğini söyledim.hala kendi yakıtlarını savunmaya devam ettikleri için bende benim depomdan numune yakıt almanıza gerek yok deyip görüşmeyi bitirdim.bunlar ne utanmaz arlanmaz insanlar,kendi hatalarını bildikleri halde kabul de etmiyorlar.bende opetle yolumu ayırdım,bundan sonra yaşasın petrol ofisi...........
|
|
![]() |
|
Gene opet ben de Urfa çıkışında 4 sene evvel mazot almıştım opetten aynı teraneleri bana da okudular. Mazot enteresan bir şekilde pompayı zorladı. Konyada depoyu söktürüp temizlettim. Mazottan numune alacağız dediler kendim almıştım onu vereyim size dedim yok biz depodan kendimiz alacağız gibi saçmaladı durdular. En son aba müslüm keçecinin dedikleri deyip kapattım telefonu. 375 lira masraf da yanımıza kar kaldı :). Oluyor böyle şeyler. Olmasa iyi amma oluyor işte.
|
|
![]() |
|
2006'da benzinli opelimize mazot koymuslardı.Masrafı hala duruyor.Araba da satıldı :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |