![]() |
|
bu nedir arkadaşlar??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 17:37 |
|
Arkadaşlar bugun aracıma detaylı bir temizlik uygulaması yaptımi temizlik esnasında arka sağ koltuğun altında plastik bir kutu ve onunda altında bi icat farkettim nedir bu acaba ,
saygılarımla bilgilerinize sunuyorum ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bmw de bu şekilde ABS sensörü var ama yakıt ile de ilgili olabilir
|
||
![]() |
||
|
üzeri çok tozluydu ilk açtığımda sonradan sildim belki üzerinde bişey yazar diye ama sadece made in france yazmışlar onu da neden ingilizce yazmışlar anlamadım ya neyse:)
|
||
![]() |
||
|
yakıt deposu üst kapağı.
|
||
![]() |
||
|
sağolasın ilhan abi:) |
||
![]() |
||
|
benzin pompası değilmi bu :S
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
depo üst kapağımı ? ne işe yarıyosa :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
yarın açıp onada bakarız ne işe yarıyo diye:) |
||
![]() |
||
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
|
Benzin şamandırasının bulunduğu yer ve soket girişleri orada bulunuyor oradaki boruyu geriye çektiğinizde benzin fışkırır herhangi bir tıkanıklık ve ya şamandırada sorun olursa o kapaktan müdahale ediliyor diye biliyorum
|
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Ozaman baya kullanışlı bişeymiş. |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
|
evet kullanışlı Ama insanların oturacağı yerin altında olması tehlikeli sanki biraz gerçi bi kaç marka böyle yapıyor kolaylık olsun diye |
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
benim bildiğim o benzin pompası :S
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
benzin pompası bmwlerde sürücü koltuğunun altın ama pejoda nasıl bilmiyorum doğrusu, yakıt üst kapağınıda şimdi duyuyorum valla :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
bızım 307lerde arka sag koltugun altında
|
||
|
||
![]() |
||
|
resim sağ arka koltuğun altını gösteriyor arkadaşlar:)
|
||
![]() |
||
|
benzın pompası bıldıgım bu :D
|
||
|
||
![]() |
||
|
aracın mazot seviye göstergesi orada beyler ordaki elektrik uçları ona takılıyo.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Benzin pompasi, son kararim
![]() |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Koliva ne diyorsa odur.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Estagfirullah ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |