Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - benzin alımı sonrası arıza
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

benzin alımı sonrası arıza

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: benzin alımı sonrası arıza
    Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 18:21

Herkese iyi Bayramlar,dün akşam malum bayram olduğu için

bayram ziyaretine gittik  dönüşte bu günkü gün için köye

geçeceğiz diye opet'ten  benzin alayım dedim.Depomda

yarım depo benzinim vardı ama ben yine yanımda

bulunsun hesabı yaptım.Opete geldim ve 100 tl lik

95 oktan benzin aldım ve benzin istasyonun dan

çıktıktan sonra arabam sallanmaya motor bağırmaya

ve gaz yememeye başladı.Arabayı kenara çekip stop

ettikten bir süre sonra tekrar çalıştırdım araç gene

aynı yol bilgisayarında;   Anti Pollution System Fault  

ve motor işareti yandı, peşinden de ; 

catalytic converter fault  hatası vermeye başladı.

Sabahleyin ilk iş arabayı çalıştırdım vuruntu azdı

ama aynı arıza duruyordu bende özel peugeot

servisine götürdüm bilgisayara bağladılar arızanın

yakıttan olduğunu , yakıtın içinde pislik ve su olduğunu 

dediler.Arıza kodunu iki kere silmelerine karşın aynı

hatayı verdi.Daha sonra bujileri ve onun üstündeki

bobinini komple değiştirdilerve depoya da mutlaka

yakıt  katkı maddesi koymak gerekir dediler ve yaptılar

ve po'dan 50 tl lik benizin al dediler bende aldım.

Dört buji ve bobini artı işçilik 320 tl masraf çıktı.

aracımın performansı  şimdilik iyi bende opete

gittim durumu anlattım bana müşteri hizmetlerini

aramamı söylediler aradım kayıt yaptılar ve

yakıt aldığım opetten numune alacaklarmış

banada araştırıp geri döneceklermiş.

Eğer yakıttan kaynaklı ise masraflarımı

karşılayacaklarmış.

Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 18:31
Bu son 1 hafta içinde yakınlarımdan duyduğum 4 cü Opet şikayeti.. Tuhafıma gitti şimdi.
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 18:53
Alem bakar PO akar şaka bi yana bende opetten 2-3 kere yakıt aldım ve aracım PO dan aldığım benzin performansını göstermedi PO'nin yakıtları güzel tabi her istasyona aynı benzin gelmiyordur mutlaka istasyoncular bişeyler katıyordur geçmiş olsun umarım haklı çıkarsınız birazda olsa burunlarını sürterler

1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 22:29
walla bende şimdilik po takılıyorum kampanya war diye ilk aldığım sabah bende aynı arızayı aldım ama ondan sonra hiç almadım bende bu zamana kadar hep shell ve opetten alıyorum walla bu iş garip bi iş tamamen istasyonun insafına kalmışız. adamlar içine katmak istedikten sonra her türlü pisliği katıyor. Allah hepimize yardım etsin
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 23:20
Kendi uydurduğum bir laf vardır:Benzini bp den gazı aygazdan al.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 23:47
geçmiş olsun.bunları duyunca opetten bir daha mazot almam sanırım tırstım valla Wall
Yukarı Dön
emin15 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Temmuz - 1969

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emin15 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 00:32
yakıtı shell den  akılı kel den diye söz vardır  yinede bu bir şansdır memnun kaldığın istasyondan hiç ayrılmayacaksın.
Yukarı Dön
eserxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eserxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 02:11
3 gün önce Bursa'da bir opet bayisinden 70 tl lik motorin aldım. kredi kartından çektirip geri döndüm, aracı çalıştırdım, ibre hala yakıt almadan önceki seviyesindeydi. Pompaya baktım 18 litre yakıt konulduğunu gösteriyor, bende pompacıyı çağırdım, abi bunlar civalı olduğu için sonra kalkıyor ibre dedi, halbuki nerdeyse 1 senedir her yakıt aldığımda 50 tl lik alırım ve bir kere olsun ibrenin yükselmediğini görmedim, ilk defa depoyu bir kez yarıdan yukarıda göreyim dedim 70 liralık aldım :) Hadi dedim bakalım öyle olsun, istasyondan çıktım, az ileride ışıklarda durmaya yakın freni biraz sert yaptım, sizde bilirsiniz herhalde, depoda yakıt çok olduğu zaman böyle fren yapınca yada sert kalkışlarda depodan yakıtın çalkalanma sesi gelir, ama o ses gelmedi. bir kaç deneme daha yaptım ama ses yok, yalnız depoda 18 litreden fazla yakıt var, nerdeyse bir su damacanası kadar ki o ses kesin çıkardı. Geri döndüm istasyona, durumu anlattım, müdürünü çağırmasını istedim. Müdürümüz geldi, durumu onada izah ettim, fişlerimi kontrol etti, 10 liralık daha koyalım bu sefer yükselir dedi, koyduk ama ibre aynı seviyede kaldı. Bu seferde sen mazotu depodan çektin demeye başladılar, yahu diyorum 10 dakikada nereye gideyimde çektireyim mazotu. Koydukları 10 tl lik mazotunda parasını istediler, verdik kuzu kuzu.. Müdür ofisine giderken git şikayet et dedi. o gün karar verdim, arabada artık sopa taşıyacağım. Eve geldiğimde aradım müşteri hizmetlerini, durumu anlattım, araştırıp durumu bildireceklerini söylediler, hala bekliyorum.
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 10:44
arkadaşlar beni bu gün aradılar opetten aldığım pompadan yakıt numunesi alacaklarmış.istersem benden de 3 lt yakıt alabileceklerini ve bunları labaratuarda analiz ettirip sonucu bildireceklermiş.bende depoma bu olaydan sonra yakıt katkısı ve PO dan 50 tl lik  daha yakıt aldığımı ve bunu servisin önerdiğini diyince bana şöyle dedi ; sizin depodan alınan numunenin anlaşılması zor olacaktır çünkü iki firmadan da  yakıt almışınız dediler.yani sonucun temiz çıkacağını söylediler ve bende bunun üzerine bu arızanın tamamen sizin yakıtınızdan kaynaklandığını  servisin söylediğini söyledim.hala kendi yakıtlarını savunmaya devam ettikleri için  bende benim depomdan numune yakıt almanıza gerek yok deyip görüşmeyi bitirdim.bunlar ne utanmaz arlanmaz insanlar,kendi hatalarını bildikleri halde kabul de etmiyorlar.bende opetle yolumu ayırdım,bundan sonra yaşasın petrol ofisi...........
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 10:59
Gene opet ben de Urfa çıkışında 4 sene evvel mazot almıştım opetten aynı teraneleri bana da okudular. Mazot enteresan bir şekilde pompayı zorladı. Konyada depoyu söktürüp temizlettim. Mazottan numune alacağız dediler kendim almıştım onu vereyim size dedim yok biz depodan kendimiz alacağız gibi saçmaladı durdular. En son aba müslüm keçecinin dedikleri deyip kapattım telefonu. 375 lira masraf da yanımıza kar kaldı :).  Oluyor böyle şeyler. Olmasa iyi amma oluyor işte.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 15:06
2006'da benzinli opelimize mazot koymuslardı.Masrafı hala duruyor.Araba da satıldı :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 15:30
Orjinalini yazan: kapagan kapagan Yazdı:

Gene opet ben de Urfa çıkışında 4 sene evvel mazot almıştım opetten aynı teraneleri bana da okudular. Mazot enteresan bir şekilde pompayı zorladı. Konyada depoyu söktürüp temizlettim. Mazottan numune alacağız dediler kendim almıştım onu vereyim size dedim yok biz depodan kendimiz alacağız gibi saçmaladı durdular. En son aba müslüm keçecinin dedikleri deyip kapattım telefonu. 375 lira masraf da yanımıza kar kaldı :).  Oluyor böyle şeyler. Olmasa iyi amma oluyor işte.

Alkışabi yoksa aba müslüm keçe sen misin :) 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 344 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 212 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 827 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6193 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2037 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1129 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7366 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1193 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1380 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3634 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5838 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 504 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1407 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5048 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40689 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 897 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20274 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6324 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1625 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
gulemans 1
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English