|
Klima Kabin içi Peteğinin değiştirilmesi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 11:49 |
Sadece saygıyla eğiliyorum
Bu video kaçmaz. |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben o kadar parça söksem, takarken kesin artırırdım.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende torpido söküp tamaya sadece iişçilik nekadar çok alıyorlar diyordum, adamlar haklı bu iş o parayı hakkediyor (: |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dikkat ettiyseniz adam cikardigi parcalarin fotograflarini cekiyor.
Guzel video ama onu konsolu sokmeden de degistirebilirdi dermisim |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Masallah ne kadar zahmetlı bır ıs... Hızlandırılmıs vıdeo ıle ızlemesı zevklı oluyor
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben söksem toplarken bi konsol daha yaparım :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
izlerken başım döndü resmen .. bir iki vida söküp bir yerede takılsam kesin konsol monsol dinlemem parçalardım sinirden adam tık tık herşeyi halletti ..
|
|
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resmen bir eziyet :-))) Klima filan bozulursa sunroof ile idare edeceğim sanırım :-))))
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
UGuRs
2. Vites 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam işçiliği iyide :D helal olsunda
bu adam onu takmadan motorla kabin arasına ses izalasyonu yaptımı acaba :D
paylaşım için teşekkürler
|
|
KahramanKentli...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+1 Çok zahmetli bir işmiş valla. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kimsenin kabin içi peteği bozulmasın. Tırstım vallah :) . İyi de bunun daha kolay bir yolu yok mu? Sırf o parça için bütün arabayı söküyor. Videoyu izlerken dedim şimdi bu lastikleri de sökmeye kalkar. Ne zahmetli işmiş bu.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
adam çıkarttığı vidaları hepsini paspasın üstüne atıyo.ben 4 vida sökdüğümde ayrı ayrı koyuyorum karıştırmayayım diye.
|
|
cuneytatay
1. Vites 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha zor ulaşılan bir parça var mıdır?
|
|
desert197
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı desert197
|
arkadaşlar bu işlemi bizzat yaptırdım ben.Allah düşmanımın başına vermesin.Usta aynı videodaki gibi söktü aldı evaparatörü bende gittim parçacıya.Peugeot yetkili serviste dahil hiçbir yerde evaparatörün sıfırını bulamıyorsunuz.Kazanı komple veriyor peugeot fiyatıda 700 lira.Ben çıkmacılara sordum ve bostancıdan 250 liraya aldım.
Sponsorumuz oto efe ye sordum 150 lira dedi fakat ben işlemi ümraniyede yaptırdığım için karşıya gidecek vakit yoktu mecburen kazık da olsa 250 lira verdim. Tekrar söylüyorum Allah düşmanımın başına vermesin çok pis bir arıza...
|
|
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geri takarken 2. konsola yetecek kadar parça arttırırdım heralde. |
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Videoyu göremiyorum galiba şu çinliden bahsediyorsunuz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gördünüzmü beyler japonu çinlisi bile peugeot kullanıyo bu hondacılar neden yırtınırki
|
|
nurinuri58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
|
beyler ustanın değiştirediği parça kalorifer radyatörü değildir inşallah demi? ben değiştirecemde. galiba kalorifer radyotörü yandan çıkardığı d,kdörtgen şeklindeki parça. göğüs sökülmeden çıkıyor muş.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla izlerken ben kafayı yedim. torpido söküp takmanın işçiliği ne kadar ki ?
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |