![]() |
|
306 motor ısınınca silkeleme tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 22:53 |
Düzenleyen fTh206 - 21 Aralık 2019 Saat 18:03 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum koy g.tüne rahvan gitsin. avutuyolar işte kendilerini gülüp geç seviye altına inmeye gerek yok sen cvp yazmamakla en doğru olanını yapmışsın
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Düzenleyen fTh206 - 21 Aralık 2019 Saat 18:04 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ıstersenız katılalım pug 1 pug 2 pug 3 dıye nıckler alalım da gorsunler.:))canım sıkkın bu gece catacak yer arıyorum:)) |
|
![]() |
|
güzel fikir pug1 pug2 pug3 :)
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Bırakın Apachelerle komancheler takılsınlar, biz soluk benizliler onlara her zaman yabancı olacağız.
![]() |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
çok komik adamlar ya bunlar japoncular nedense böyle toyotaya da toz kondurmuyorlar.
bu videoda benden onlara.özellikle v-tec cilere gelsin. |
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
ya arkadaşlar, kimseyi savunmuyorum da, bi çuvaldaki birkaç çürük elma yüzünden bütün çuval dökülür mü? bizim aramızdan da bazen kendini bilmez hadsizler çıkmıyor mu ; çıkıyor. ha içimizde barınabiliyorlar mı ? -hayır....
demek ki suçu o saçmalıkları yazanlar kadar, buna müsade eden site yöneticilerinde de görüyorum ben... Allah akıl fikir versin, ne diyeyim ki başka ?
|
|
![]() |
|
Mesele hızlı gitmek değil zaten kurallara uymak kemer takmak ne biliyim böle şeyler :)
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesele vti almak değil yeğen :-))) Arabayı park ettikten sonra gidene kadar gözünün arabada olmasıdır mesele :-)))
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bende buna benzer bi konu ile karşılaşmıştım ve koppek pecolar yazıyor üye oldum hemen elemanın yazısından alıntı yapıp koppek hondalar yazdım ve videoyu koydum banlanmam 10 dakika sürmedi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
![]() ![]() |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
evt hondacılarda böyle bir bozuk psikoloji var özellikle bırak peugeot u alma sana bir typer alalım derler sanki ben senin sevdiğini almayı almak zorundamıyımki öyleyse ozaman sen gelde bizde sana bir peugeot 206 gti . rc yada her neyse onu alalım ben 206 rc mle senin typer ını yerim be evladım ama şuda bir gerçek hondada tek aşık olduğum (honda s2000 dir) alet ama ya !
|
|
![]() |
|
ben pug 1 diye üye olmaya hazırım imzalarada gti yazarız
|
|
![]() |
|
oha ayıoğlu ayı :)))
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
toyotda konfor neredeyse hiç yok.honda bi civic çıkardı daha adam gibi orjinal çelik jantı yok.nissan primera çıkardı ilk çıkan baya güzeldi sonra çıkardığı primereda kasa o kadar çirkinki neden demeden duramadım.
arkadaşlar japonların iyi olduğu şey elektronik.fakat araba konusunda avrupa birliği ülkelerine daha çıkmış sayılmazlar.almanlar araba işinde çok iyi italyanlar spor arabada mükemmel ama peugeot kadar yakışıklı bi kasa üretimi ile aile arabasına bu kadar çok özelliği ve küçük hb modellere bu kadar performansı koyan başkasıda yok. japonlar gitsin kasalı küçük kamyonet yapsınlar toyota mitsubishi isuzu mazda gibi onlar iyi ekmekçi arabası oluyo.onların rakipsiz olduğu tek araba segmenti orası.bırakın japoncular bağırsın.yarası olan varki acısı devam ediyo ağlıyolar.
|
|
![]() |
|
çok güzel
![]() |
|
![]() |
|
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
İyi ve güzel olan herşey eleştirilir arkadaşlar
|
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
|
pug1 olduk hadi hayırlı olsun , o forumdaki o çocuğa sövmeyen ....
videoyu çaldım yalnız konuda yardırcam onu ![]() peugeot ya laf söyleyemicek 306 GTI konusunu bi aççam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |