|
34 FB 5005 |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 Saat 08:25 |
34 FB 5005 TEKRAR SATILIKMIŞ İNTERNETTE GEZERKEN BULDUM ARKADAŞLAR
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bayadır satılıktı bu araç sahıbınden de 2-3 tane ilanı war
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emin nerden anladın satıldığını ?
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Linki tıkla yazıor ya orada burak Pazarlık payı var falan die... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/korfezin_sampiyonu_106_gtiWQQaXQQ9660035WQQpXQQdisplayitem
emin sende tıkla bakalım bu linke araç satılmış mı Suat ustada mı bak bakalım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın ciddi bir yürürü varddı ama şu an yapılan çalışmalar sadece turbo için;)
ilandaki ismi tanımıyorum araç en son arkadaşımız suat da idi izmit drag larına hazırlanıyordu ...
ilan bana inandırıcı gelmedi ama net konuşamıyorum .... HAYIRLI ŞATIŞLAR :) |
|
Emin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben o şahısta yada bunda demedimki ilanlardaki resimler aynı fiyat aynı demek ikisinede koyan o adammış ben arabayı satıyorum mu dedim sanki burakcım araç satılıkmış yazmışım ilk mesajda farkettin mi?:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emin kendimi bildim bileli satılık...aracı bilmeyen yok :) konu açmışsın yazmışsın link vermişsin ama bilmeyen yok aracı ;)
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok para alana hayirli olsun
|
|
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok para alana hayirli olsun paylasim icin tskler
|
|
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu araç pert la..Pertten toplandı sunroof iptal
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
doğrular her yerde söylenmez Sinan-S :)
|
|
cagri
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen sinan abi..
|
|
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne varki atmosferik motorunda? Bu rakamlar telakki edilmiş..?
|
|
ykuyucu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İst-Bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç hala suat ustada ikitellide bir kaç ilanı var plakalar gizlenmiş olsada kullanıcı adı değişik olsada 34 FB 5005 :) sinan-s arkadaşıma katılıyorum ama yinede güzel araç iyi toplanmış |
|
KiLL4You
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pert durumunu bilmiyorum goruntu mukemmel ama fiyat tuzlu :) |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu araç satılık ve hala sua abilerin kesn bilgidir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi subaruyu yedi bu araba gırtlağına kadar dolu
|
|
erenpeugeot
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: tamir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenpeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
araba o kadar ciddi bi yürürü yok sürekli kırıyo ya piston kırıyo ya krank kesiyo yada şanzuman patlatıyo alacak arkadasa hayırlı olsun inşallah onun yüzü güler bu arabada suatın yüzügülmedi pek
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |