![]() |
|
dünyanın en çok satan otomobilleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 10:41 |
http://finanshaber.mynet.com/detay/haber-analiz/dunyanin-en-cok-satan-otomobilleri/7735
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
avrupa ülkelerinde volkswagen golf almış başını gitmiş...
|
|
|
|
![]() |
|
asya ve latin amerikada toyota coralla almış başını gitmiş
|
|
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
hollanda da en çok 107 kullanılıyormuş
![]() |
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hollandada peugeot çok var
|
|
![]() |
|
Bu Haberi Paylaşmıştım Ben
![]() |
|
![]() |
|
dünyanın en çok tercih edilen arabası corolla derlerdide inanmazdım
|
|
![]() |
|
yaw ben bu habere güvensemmi bilemedim sanki bu haberi yapanın toyota galerisi varmış gibi her yere toyota yazıp durmuşlar.sanki dünyanın yarısı toyota hilux kullanıyo gibi bi sonuç çıkarmışlar ortaya.sizce bu haber doğrumudur ?
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Haber güvenilir değil bencete Toyota lehine reklam yapılmış. Ben Avrupa'da görmediğim az ülke vardır, ben Toyota'ya falan rastlamadım tek tük var işte. En son satış rakamlarına baktım Toyota, Avrupa'da ilk 10'a zor giriyor. Dünya genelinde yaygın olduğu aşikar ona sözüm yok ama bu kadarı biraz asparagas olmuş.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |