![]() |
|
206 xt ayna ayarlama tusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 Saat 23:58 |
|
arkadaslar bugun aynayı ayarlarken ayna ayarlama tusu joyıstık seklınde olan tus kırıldı ve bugun saolsun arkadasım arabaya bındıgınde onu kaybettı sımdı ondan arıyorum komple cam dugmelerı ıle bırlıkte mı degısecek yoksa onu tek bulabılır mıyım
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o parça tek satılacağını sanmıyorum, çıkmacılardan bulacaksın ama onu tek satarlarmı ne fiyat biçerler,tahmini zor.
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
|
güncel...
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
kardeşim bende var ayna ayarlama tuşu istersen.komple ama.tek tek kimse satmaz.umarım bulursun.
bulamazsan ben 100 tl ye satıyorum.serviste 200 civarı.sorabilirsin.istersen satış sitelerinde get de açarım. düşünürsen mesaj atarsın kardeşim.kolay gelsin. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim ostimde 5.10liraya alırsın kesin vardır.ben geçende gittim süper ucuz 206RC ön tamponlar 150 liraya havada uçuşuyo perd arabalardan her parça var benim parça aldıgım bi adam war istersen nosunu atablırım ama en iyisi oraya gidip almak cennet valla parça konusunda bedavadan biraz pahalı:D
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
306 gti parçalarıda bulabilirmiyiz kardeşim o dediğin yerde ?
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
arkadaşta kaybetmiş :) geçmiş olsun. fakat tek satmazlar heralde :S
|
||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Sıfır olarak elımde mevcut 100 tl fiyatı var
|
||
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
:D |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
arkadaşlar kartviziti bulamadım bulunca yazarım yıldız peugeot diye bi yer
.ayrıca ben numarasını weririm de peugeot efe sen arar sponsorluk işini halledersin daha :D iyi anlıyosun galiba bu işlerden
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
ayrıca kardeşim hiç 306görmedim ama kesn vardır range rover x6bile war her yer parça orda
|
||
![]() |
||
|
sahibindene bak dotum orda bulursun belki
|
||
![]() |
||
|
yildiz pejo iyidir. gidip orada gezmek gerekiyor cunku ceylan fln da var onlarda da olabiliyor aradigin parca. bir tek onun icin gitmis olma eksikleri listele bos zamaninda gez dolas
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
bencede kesnin gezin hersey ucuz ve war arkadaşlar
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
306 lara takılan spor aynalar ne kadar acaba sizde mevcutmu ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
kardeşim banamı sordun anlamadım ama bana sorduysan yok bende parça falan olmaz bende ordan aldım da ondan tavsiye ediyorum vardır yanı diye düşünüyorum |
||
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
||
![]() |
||
Halit_KUCUKYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halit_KUCUKYILMAZ
|
Merhaba,
arkadaşım benim de o düğme kırık bulabildin mi sen?
bulduysan bilgi verebilir misin?
|
||
PEUGEOT 206 1.6 XT
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |