![]() |
|
Akü sorunu,tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 10:10 |
||
Merhabalar aracım son günlerde aküden nazlanmaya başladı 2 gün binmesem 3. gün marş almıyor galiba akü artık ömrünü tamamladı aracı 7 ay kadar önce aldığım için akünün ne zaman alınmış olduğunuda bilmiyorum ama muhtemelen yenisini almam gerekicek.Fiyat aldım bi kaç yerden mesela povver marka akü internet fiyatı 109,00 lirayken hafta sonu takviye yaptırmak zorunda kaldığım elektrikçide sordum 148 lira dedi Bursada uygun fiyata alabileceğim toptan yer tavsiye edebilicek var mı arkadaşlar yada örnek veriyorum metro gibi alışveriş merkezlerinde daha mı uygun olur tavsiyelerinize ihtiyacım var.
|
|||
![]() |
|||
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elimde yeni gelmiş metro kitapçığı vardı yazıyım sana akü fiyatlarını
mutlu 12volt 60 amper depozitosu düsülmüs 119,90, depozitolu 139,90 energy 60 amper depozitosu düsülmüs 79,90, depozitolu 99,90 energy 72amper depozitosu 109,90.depozitolu 134,90 bu ürünler var belki bir fikir uyandırır.
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Al mutlu ol mutlu.Yapı marketlerden alabilirsin fiyat çok oynamaz 10 Tl fark eder.Metrodaki 60 amp. fiyatı fena değil.
![]() |
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
energy akü uygun duruyor fiyatı bu depozitosu düşürülmüş dedikleri nasıl oluyor? teşekkür ederim bilgi için yardımı olucak bana :)
|
|||
![]() |
|||
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
||
kardeş ıvır zıvır markalara bulaşma /mutlu. inci/ bakımsız tiplerinden birini al kafan rahat olur
|
|||
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|||
![]() |
|||
||
ya muallakta kaldım arada %50 fiyat farkı var energy ve mutluyla bu energy olanı kullanan var mı hiç ?
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
müşürlerden biri kaçırıyor olmasın ?
akü şarjınız suyu ne durumda ?
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ben aldım 2 hafta önce mutlu 72 amper eski akümde 72amperdi 30a saydılar üstüne 156lira verdim 6 taksit.
60 amperliği mutlunun 120 lira eski aküyü verince varta 60 amper 140 lira eski aküyü verince |
|||
![]() |
|||
||
tam olarak bilmiyorum bu müşür nerede bulunuyor? |
|||
![]() |
|||
||
O halde metronun kampanyalı fiyatı 60 amper mutlu için uygun bi fiyat 120 lira diyor |
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
iç aydınlatmayı tetikleyen kapılarda bulunan müşürlerdir,geçen sene aracımda meydana geldi gün aşırı akü sıfırlıyordu,düzgün işinin ehli bir elektrikçi sorunu çözebilir,zamanla kapı müşürleri oksitlenip tetikleme yapmadıgı için boşa akım vermekte ve aküyü bitirmekte,kontrol ettirmekte fayda var.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
normaldede öyle zaten 120 lira eski aküyü vermek zorundasın kanunen |
|||
![]() |
|||
||
İlk defa duyuyorum bunu teşekkür ederim aküyü değiştirmeden kontrol ettiricem,aracın aküsü oldukça eski duruyor birazda bu beni değiştirmeye yöneltti belkide dediğiniz gibide olabilir ama. |
|||
![]() |
|||
||
arabada alarm ışığı bile etkiliyor ben bir hafta çalıştırmadım arabayı aküyü sıfırlamış....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
keşke bi hafta dayansa benimkisi,tesisat yok alarm yok haricen elektrik harcayan hiç birşey yok orjinalden başka ama gel gelelim bu akşam bırakayım yarın akşam marşa basınca pili bitmiş araba gibi ses çıkartıyor
|
|||
![]() |
|||
||
ozaman senin acilen akü alman şart...
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
İşini şansa bırakma değiştir aküyü kafan rahat olsun.Hiç olmadık zamanda olmadık yerde çalışmaz akü parasını çekiciye verirsin.Bende yaşadım yok şarj şu bu akü almadım biraz bekleyeyim dedim babamı hastaneden alıcam araç çalışmadı vurdurayım dedim aracı boşluğa düşürdüm Allahtan hasar oluşmadı şansa ama aracı oradan çıkarmak için yarım gün uğraştık.Heleki kış geldi akü için daha sıkıntı.Yeni akü al mutlu pahalı diyorsan inci al ama bilinmeyen markaları alma sorun olduğunda muhatap bulman zor.
![]() |
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
||
Geçmiş olsun çok zor zamanda bulmuş sizinkisi allah yaşatmasın bidaha,bende hafta sonu vurdurayım dedim en az 2 km yokuş aşağı indim yok arabada elektrik namına en ufak bi pırıltı bile kalmamış ki normalde göstergelerde hafif ışık olsa vurdurunca çalışırdı ama malesef bu sefer yolun sonundaki elektrikçiye 10 lira takviye için verdikten sonra çalıştırabildim. Mutlu ayın bu zamanında bayram öncesi biraz pahalı geldi napıcam tam karar veremedim |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Alarm ışığı akünü bitiriyorsa senin akü zaten bitik demektir.Sağlam aküde alarm ışığı bir yılda aküyü ancak bitirir.
![]() |
|||
2011 C4 VTRPK MCP
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
böyle önemli konularda 3' e 5' e bakma. Ucuza alan iki kere alır.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |