![]() |
|
aks keçesi yağ kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 15:55 |
arkadaşlar 2006 1.4 benzinli aracımdan yağ damlaması var diye bir motorcuya gittim motorcu arka krank keçesinden geldiğini söyledi bende tamam dedim keçeyi servisten aldım değiştirdi aynı zamanda açmışken debriyaj balatasını da değiştirdi. daha sonra yine damlama vardı bu seferde bana sağ aks keçesinden geldiğini söyledi onunda orjinalini aldım getirdim değişti. ancak yine sağ aks keçesinden yağ damlıyor sizce ne yapmalıyım keçe den kaçırmasının başka sebebi olurmu yoksa yine gidip keçe alayım değişsinmi aracı kaldırıp alttan baktığımızda keçeden yağ sızdığı belli oluyor buradan yağ sızmasının başka bir nedeni olabilirmi. çözüm öneriniz nedir. akis keçesi iki defa değişti bu arada ilkinde yan sanayi keçe almıştım yine sızdı motorcu sanaırım almış olduğumuz keçe iyi değil orjinal al dedi bende tekrar orjinalini aldım ancak şimdi yine sızıyor. çözüm önerileriniz nedir cevaplarsanız sevinirim.
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger kece degisipte yine kaciriyorsa aks lalesinde asinma olabilir oraya baktirin.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah böyle ustalardan uzak tutsun, o olmadı bunu değiştir bu olmadı onuda değiştir.ama kendi arabası olsa şunu değiştir desen değiştirezler |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
aks lalesi dediğiniz aks takılan yermi peki onun değişmesimi gerek ve maliyeti nedir
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Valla isin acikcasi bendede ayni durum vardi alenen keceden yag kaciyordu gittim usta laleden dedi hatta baktim gercekten asinmisti. Degistirdik geldim ertesi gun baktim yine yerde damla var tekrar gidecegim bakalim. Laleye 150 tl yazdilar bu arada.aks lalesi denilen yer keceye giren aksin ucu demir olan yer.
Düzenleyen hasansinayan - 30 Ekim 2011 Saat 17:08 |
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla eğer usta 2 seferdir aynı yerdeki sızıntıyı kesemiyosa keçeyi değil ustayı değiştir derim ben ilk etapta sonra işinin ehli bi usta keçeyi halleder.
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
bencede yani en sonunda hocam biz motoru rektifiye edelim der gibi duruyo ![]() |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lale kafasına bi baktır dostum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
hocam bir şey merak ettimde şanzıman yağını araca fazla koymuş isek bunu nasıl atmak isteyecektir yada fazla şanzıman yağı konulabilirmi normalde peugeot 307 şanzıman yağı koyma yeri zor ve normal yağcılar koymuyor notorcuya yağı kattırdım keçeden yağ kaçmıyor peki fazla konulan yağ tapadan atabilirmi cevaplarsanız sevinirim
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Laleyi değiştirmeleri imkansız çünkü aksın lale tarafı satılmıyor :) ,tekerlek tarafı satılıyor oda 50 tl
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |