![]() |
|
exper sorun cıkartıyor ne yapabılırım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 20:27 |
arkadaslar bıldıgınız uzere gecen ay aracımı carpmıstım.on kaput ve arkadan hasar gormustu.1 ay sureyı gecmesıne ragmen exper sırketını her aradıgımda dosyanız kapanmadı dıyorlardı.gecen gun aradıgımda aracın onarım halındekı fotolarını ıstedıler.yollamıstım ama ılgılenmemısler tekrar yolladım.bugun yıne aramıs ılgılenen dayım.onlar ıse kımlık fotokopı faxları okunmuyor tekrar yollayın demıstık dıye soylemısler.ama bana oyle bırseyden bahsetmedıler.ve kaputun degısmıs resmıyl beraber carpık kaputunda resmını ıstemısler.sımdı kaput yanı on kısım bana aıttı.arkadan carpan arac oldugu ıcın onlar sadece arka hasar ucretı odeyeceklerı halde neden on kaputun resımlerını ıstıyorlar.dayım yarın gıt eskı kaputu yanına koy cek dıyor.bana sacma geldı.dayıma soyledım bence bız bu parayı alamayacagız dıye.varmı bır onerısı olan arkadaslar.akyuz sıgorta experlıgınde tanıdıgı olan falan varmı.cıdden kafayı yıyecegım.dellenmeye basladım bu hasar ucretı konusunda.pazartesı ızın alıp gıdeyım dıye dusunuyorum sınırlıyım orada bır tatsızlık cıkartırım ne yapmam lazım bır yardım edın.1 ay gecmesıne ragmen neden sırket parayı vermemekte ınatlasıyor.ve neden arkadan carpan aracın arkayı odeyecegı halde benden on kaputun resımlerını ıstıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |