![]() |
|
peugeot 306 benzin pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aydincolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aydincolak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:27 |
ELİNDE 306 BENZİN POMPASI OLAN, BİLEN VARSA LÜTFEN CEVAP YAZSIN...
|
|
aydin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırdır yandımı ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
zex ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Yahu bu 306 larda bi silecek motorları bide benzin pompaları kronik rahatsız sanırım. benim pompada arıza vermişti. fakat elinde pompa varsa komple pompa almana gerek yok. içindeki benzin pompa motorunu değiştirmen yeterli (şamandıranda arıza yoksa). servise falan sorarsan komple değiştirmeye kalkarlar. oda 300 TL civarı. fakat benzin pompa motorunu değiştirirsen 70 TL civarı. şahsen ben öyle yapmıştım.
|
|
2000 306 XR 1.6 130 HP !!
|
|
![]() |
|
ESMER ![]() 1. Vites ![]() 20 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
aynen kardeş bende palio taktım sıkıntı yok:)
|
|
peugeot 306 xr,istanbul
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
üstat 306 nın benzin pompası ve şamandrası tek parça paliodan aldığın parça sadece motormu yoksa komple motor + şamandramı |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
maykil20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
bende var arkadasım
bır takım kutusuyla beraber vardır ıcındekı motoru yenı deyıstı 120 tl orjınal almıstım ılk basta dalgıc pompası bozuldu yanı yandı deyıstırdım bu seferde gosterge yanlış göstermeye basladı ben de kopmle yenısını aldım 265 tl :( sana ıcındeki motor dalgıc pompa elimde var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |