![]() |
|
kompresyon değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lider_akaryakıt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lider_akaryakıt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 Saat 23:01 |
bütün arkadaşlara iyi günler diliyorum aracım 2005 partner bu 4.partnerim sıkıntım şu:Arac ilk günlerde geç çalışmaya başladı sonraki günlerde marşla hiç çalışmamaya başladı az bişey itince hemen çalışıyor ondan sonra stop edip 10 kere üst üste marşla çalıştırsan çalışıyor ilk çalıştığı anda yoğun beyaz duman atıyor 2-3 saat çalışmayınca yani motor soğukken yine çalışmıyor
gözlemlerimi şöyle sıralayayım tek tek gösterdim ustalara
1-pompa ve enjektörlerde sıkıntı yok
2-akü sıfır
3-kızdırmalar çalışıyor
4-arabanın çekişinde ataklığında hiç bi şikayetim yok yakıt tüketimide iyi 1 depoya 850 km yaptım
sanayiye götürdüğümde pompacı tamirciye tamirci elektrikçiye o ona atıyor bir sonuç alamadım servise götürdüm kompresyon testi yaptılar değerler şöyle
1.silindir 25
2.silindir 18
3.silindir 21
4.silindir 23
araba 209 binde ilk arabam 400 bindeydi 99 partner yağ yakıyor ve eksiltiyordu ama kışın bile tek marşta çalışıyordu bunu anlayamadım uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum fakat ilgilenen arkadaşlara daha açıklayıcı olmak istedim servis 3600 tl çıkardı sanayide 2000 tl ye mal oluyor kendimde pompacıyım artık arabayı sabahları balata spreyi sıkarak çalıştırıyorum hava manifolduna bi kere sıkıca hemen çalışıyor bu partnerin kompresyon değeri orjinalini bilen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
lider_akaryakıt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lider_akaryakıt
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde aracım bu değerlerle aracıma segman attırıp bor power ekleyip carbon clear yaptırsam kompresyon yükselirmi gerçi motor açılmayıncaya kadar belli olmaz sanırım benimkisi bi varsayım tabiki en güzeli motoru rektefe (revizyon) etmek
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Hepimiz İçin En İyisi Kendinizi Detaylı Tanıtmanız Olacak...
http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
abi bence okuyucu denilen bi parça var bizim kangolarda aynı
belki olabilir
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir ihtimal ;
incik boruları var mazotun geldiği 1.4 lerin hastalığıymış mesela hava filtre kutusu titreşimle ufacık bir delik açıyor ve ordan hava almaya başlıyor araç.Stop edince hava yapıyor haliyle direk hatta ayağını gazdan çekince stop bile eder kendi kendine
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lider_akaryakıt
sedat kardes elektronik bi sorun olsa ariza lambasi yanar ve sürekli yapardi bence
Motor sicak iken yapmiyor |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lider_akaryakıt
bende önceleri mazotun geri kacmasindan yada hava almasindan suphelendım mazot filitre kapagini el otomatigi ile beraber degistirdim hatta araya cekvalf attim mazot geri gitmesin diye oyle bisey olsa bile elle pompalayinca calismasi lazim degilmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |