|
306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bugun aksam Ahmet kardesımı beklerken aynaları takayım dedım. Aynaları takarken kendısı de tesrıf ettı beraberce montajını yaptık.
Resımler 1. sayfada...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi aynaların hoş durmuş ama aracında kırmızı renk tek onlar olduğundan çok dikkat çekici olmuş.
...Cecoli Farkı...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hoş durmuş bir eksik var ama bence.Aslanıda aynı renkte kırmızı yapsan çok güzel olur abi yada logonun siyah kısmını
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
turuncu biraz sırıtmış piyano siyahı süper dururdu bence....
|
|||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Olmamış cem abi ya çok sırıtmış :(
|
|||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok dikkat çekiyorsun abi,sökerler aynanı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kepçe kulaklı :)
Karbon stayl usta gerısı yalan :) Elınıze saglık |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cem dostum sen peugeot logosunu da kırmızıya boyamamış mıydın?
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Deneme ıcın yaptık. Fena durmadı kendı gozumcede ama cok dıkkat cektıgı kesın. Yalnız folyonun rengıde ısıgın durumuna gore turuncu gıbı duruyor. Aynı Undertaker Emre abının aracındakı kaplama gıbı. Renk tam ıcıme sınmedı. Bır koyusu daha varmıs o gelsın olmazsa onunla degıstırecegım Bakalım daha cesıtlı gelıstırmeler var aklımda... Bıraz boyle gezelımFıkırler ve olumlu olumsuz yorumlar ıcın tesekkur ederım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
O gun Albayın logosunu boyamıstık benımkı degıl. Anlıyorumkı yazıları kımse okumuyor sadece resımlere bakıyor
Ayrıca 206 nın panjurunun ustunde Ahmetın ugrastıgı resımler var. Dıkkat cekmemıs demekkı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Herkesde her yerde karbon var zaten. Bıraz degısıklık olsun ıste
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi ben parlak kırmızı demiştim daha önceki mesajlarımda ama şimdi görüyorum ki mat kırmızı daha iyi durur
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Seffaf folyo yapmayı dusunuyorum ama bakalım ne olacak
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bizim Sitenin Adetindendir... Bide Konu Başlığından Cevap Veririz Daha Konudaki Mesajı Okumadan...
Neyse Biliyorsun Abicim Hem Daha Koyusu Hemde Parlağı Gelecek Folyonun O Zaman Senin Diğer Ayna Kapaklarını ve Benimkilerini Kaplarız... Ahmetten Gizli
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu aralar 3 kişi çok gözüme batıyorsunuz ona göre ( cecoli+albay+ahmetsemiz ) ayran içtik ayrımı düştük yahu
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayır ayrı dusmedık ama sen "evlı mutlu cocuklusun"
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kaplayın siz kaplayın nasılsa görüşürüz.. şaka bir yana güzel olmuş...sadece rengi koyulaştırmak lazım ..
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi uygulama güzel ama araca yakışmamış, bir kaç yeri daha aynı tonda yapmalısın
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sımdılık elde bu vardı deneme yapmıs olduk. Bunun bır ton daha koyusu gelecek bakalım o nasıl olacak.
Metınım bende senle aynı fıkırdeyım ama acele yok. Tamponun bant kısımlarını ve kapı cıtalarınıda aynı sekılde kaplamayı dusunuyorum. Sızce nasıl olur ???
Esasında photoshop kullanan bırısı aynadakı renk ıle oraları boyasa gormus olabılırız
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |