|
207 yol bilgisayarı sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gokhanaysoy
1. Vites 9 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanaysoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 19:56 |
Merhaba arkadaşlar 2007 model 207hdi aracımda 4-5 gündür ekranı kötü gösteriyo sanırım bozuluyo anlamadım başına gelen yada bilgisi olan varmıdır bu durum hakkında neden böyle olmuş olabilir teşekkürler,birde aracım son 1 aydır ortalama yakıt tüketimini 6nın altına indiremiyorum eskiden 4.5 civarı yakıyodu ne olabilir.Teşekkürler saygılar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307lerdeki sıkıntı galiba , umarım düzelir
|
|
gokhanaysoy
1. Vites 9 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanaysoy
|
kimse bilmiyomu?kimseni başına gelmedimi böyle bir problem
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çözüm ekran değişimi gibi gözüküyor.
206 ekranları hariç 307 lerdede var bu problem. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
gokhanaysoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanaysoy
|
pahalımı bu ekranlar 2007 model çok erken yaa bozulmak için
|
|
Peugeot 207hdi Premium
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef sizin ekran pahalı.
500 üzeri bir fiyatı var. çıkma bulmaya çalışın. sizinki gene iyi.307 lerde hiç gözükmüyor. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
junker
1. Vites 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben ebay.fr den 80 euro ya almıştım, bir araştırın bence
|
|
207 1.6 HDI Premium
|
|
gokhanaysoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanaysoy
|
arkadaşlar peki bu arıza ekranın arkasındaki soketlerden yada ampullerden olabilirmi yani kısacası tamiri olurmu?birde bunun bozulmasının nedeni nedir yani 4yılda bir ekranmı değiştiricez
|
|
Peugeot 207hdi Premium
|
|
gokhanaysoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanaysoy
|
Teşekkürler cevaplar için herkese
|
|
Peugeot 207hdi Premium
|
|
Muhammet
2. Vites 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
keşke benimde böyle gösterse azıcık ışık vurunca hiç bir şey gözükmüyor inşallah çözümü bulabilirsiniz.
|
|
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiç geçmiyor bu şekilde kalıyorsa değişmesi gerekebilir ama soğuk-sıcak dan dolayı oluyorsa alternatif çözümler olabilir.
|
|
gokhanaysoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanaysoy
|
Geçiyo,mesela arabayı ilk çalıştırdığımda yarım saat 45dk bişey yok şu sıralar havalar soğuk olduğu için kaloriferi çok açtım sıcaktan sanki böyle oldu bugün bu kadar yoktu,mesela ekran böyle kötüyken yarım saat 1 saat kapıyım arabayı açtığımda düzelmiş oluyo
|
|
Peugeot 207hdi Premium
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam benzeri bizim corsa da da oluyor. Bu aralar yok ama araç çok soğukta kalıp ekranı çalıştırırsan biraz acayipleşiyo değer değişimleri fln yavaşlıyor ama aracın ii ısındıkça düzeliyor. Kış için geçici bir durum olabilir. Komik ama ekranın ön ve arkasına kuru havlu kesip koyarsanız belki faydası olabilir. |
|
gokhanaysoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanaysoy
|
aslında yazın çok sıcakta durunca yolda yapmıştı tam yol bilgisyarının üstüne bi defter koymuştum düzelmişti
|
|
Peugeot 207hdi Premium
|
|
alisuat
2. Vites 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 307de ekranın oldugu kısma çift kat beyaz bez seriyordum :)
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
keşke istediğin cevabı yazabilseydim.ama tamiri mümkün değil vakit kaybetmeden çıkmacılara bakmaya başla kazalı falan bi araçtan alıcaksın veya sıfır ki oda 700 den aşağı olmaz ama gene aynı şey olacak onu söyliyim solma yapmayan tek ekran 206 nın ki gerçi diğerlerini bilemem ben 206-207-307 için söylüyorum
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |