![]() |
|
Alınık 185/65/15 goodyear gt3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Dirt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: Bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:40 |
|
Arkadaşlar garip bir şekilde bu deseni bulamıyorum. Elinde stepnesinde filan 2-3 senelik dahi olsa olan varsa talibim. 0 ına 160 tl verebilirim . 2. el olursa 6mm+ ve yamasız lastik istiyorum (fiyatı konuşuruz tam bilemedim )
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kullanıyor olmama rağmen çok kötü bir lastik neden arıyorsunuz ki?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
207 takımını tamamlıcaktır büyük ihtimalle. sahibinden de sultanlastik diye arattır istanbulda büyük bir dükkan var orayı bi ara derim.
|
||
![]() |
||
Dirt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: Bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
|
Merhaba , 18 bin kmdeki lastigim yanaktan yarılınca yapabilecek bişeyim kalmadı :) . En azından 1 tane bulsam stepneyle birlikte arkaya alırım , diger durumda 2 tane yeni almam gerekecek
|
||
![]() |
||
|
Eğer imkanınız varsa kesinlikle tamamını değiştirin.Aracın üzerinde fabrikasyon olarak geldiği için kullanıyorum ve heralde gt3 kadar rezil bir lastik yoktur.Eğer aracımı satmazsam yılsonu michelin ile 4 lastiği değiştireceğim.
|
||
![]() |
||
|
hala arıyorum
|
||
![]() |
||
Onurb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
Bende 175/65/14 var 206 Plus orjinal jantı istersen.
|
||
206+ HB 5 kapı 1.4 HDi 70 bg
|
||
![]() |
||
|
O lastık olmaz. 207 nın lastık olcusu buyuk...
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |