![]() |
|
Ölmeden önce bu görüntüleri gördü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 08:38 |
çok kötü bir kaza Allah kimsenin başına vermesin...
Arkadaşlar nasıl bir camdır bilmiyorum ama bende clio ile taklaattığımda camları kırılmadı hatta telefonum ön camın altında kaldı camı kırmak için bayağı bi uğraştım en son krikoyla zorla kırdım film falanda yoktu
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orada bence arkadaş birşeyle uğraşmasa bile yolun kenarlarıda pek kurtulacak gibi değildi,ayrıca eceli geldikten sonra direksiyonu nereye kırarsa kırsın kurtuluşu olmaz.
|
|
![]() |
|
Yalnız burada kazada ölen rus arkadaş çekimi kendi yapmıyor. Rusya'da yeni kanun çıktı her araca kamera takma zorunluluğu getirildi. Mobese kameraları gibi. Kazalara tam engel olunamasa da aydınlanmasında yardımcı olması için. Dikiz aynasının arkasına takılıyor sanırım. Ben de haberlerde görmüştüm. Orada haber biraz yanlış yorumlanmış. Ben de yanılıyor olabilirim
Düzenleyen Alicangulpinar - 17 Ekim 2011 Saat 01:01 |
|
![]() |
|
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Sis farlarında kesinlikle halojen kullanmalısınız; 2 saattir yoldaydım ve aşırı kar yağışı vardı, kısalardaki xenonlarla hiçbirşey göremediğim için farları kapatıp sislerle gelmek zorunda kaldım |
|
207 1.6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Asıldan genclerin coğu bunu yapıo. Kamerayla hem cekim hem arac kullanımı (Buna Bende dahil) AMA
Aşırı trafikte asla yapılmamalı. Bende yapmıorum. Aracımda benden baska bi yolcu varsa hız yapmam. Yol doluysa yapmam. O yuzden Gece 1 den sonra yollar bomboşş. Trafige kapalı bi alanmış gibi istediğim gibi oynuorum. Kendim ederim kendim bulurum diorum. Benim yüzümden baskasına zarar gelsin istemem. Kimse bunu istemez ama bunu kabul etmeliyiz. Her zaman ihmalkarız....
|
|
![]() |
|
allah hayırlı acısız olumler nasıp etsın arkadaslar vadesı bukadarmıs kaderın de arabasında olmek varmıs allah tahsılatını affetsın
|
|
![]() |
|
Biraz önce bende bir haber sitesinde izledim.Mevlam böyle kazadan korusun.İnsanın yapacaği hiç birşey yok böyle bir durumda.Mevlam ölümünde hayırlısını nasip eylesin.
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
demekki filmle bi alakası yokmuş cam kırılma olayının :P
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bende de kırılmamıştı 2 cam megane 4 takla da
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arabanın markası renaulttu , modelini başta megane 1 sandım ama yeni cliolardanmış çünkü aracın şekli değişmişti malum takladan dolayı . Tamam tavan dümdüz olmamıştı ama bildin takla atmıştı nası kırılmamış o camlar anlayamadım . Sanırım camlar pilastiktendi , biraz saçma oldu
![]() ![]() Düzenleyen zavur - 16 Ekim 2011 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
bakın demekki film olmadanda cam kırılmayabiliyomuş arkadaşlar, zavur kardeşimiz bire bir şahit olmuş. aracın markası neydi kardeşim merak ettim :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Filim yoktu , kırık yoktu , hiç dağılmamıştı , aracın sahibi şoka girmiş bu nası araba camı kırılmıyor die tekmeliyordu. ALLAH hepimizi korusun
Düzenleyen zavur - 16 Ekim 2011 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Filmlimiydi ? bide kırılmamış derken patlamış tuz buz olmuştamı kırılmamış yoksa hiç mi kırık yok ? Allah bizleri korusun.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
Arkadaşlar bende bugunlerde ha babam şehirler arası yollardan gidip geliyorum , bugun geliyordum kırkdilimin orda bi araç önümde takla attı . Gerçekten kaza kötü birşey ama vatandaş aractan burnu bile kanamadan karısıyla beraber çıktı , arabamda arabam diyor kimsede birşey olmadığına dua etmiyorda
Gözlemlediğim birşeyde araç takla atmış ama camları kırılmamıştı . Bende bu yoldan çok gidip geliyorum aracın sisler patlak , dediğim yerdede felaket sis oluyor sisleri beyazmı sarımı alıyım ? hangisinin daha çok faydası olur ? Bu arada 306 gerçekten süper yol tutuyor ne arabaların giremediği virajlarda çok rahat gidiyorum I LOVE PEUGEOT Düzenleyen zavur - 16 Ekim 2011 Saat 22:53 |
|
![]() |
|
Çok acı bir durum.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
çok yazık ya.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
tam kendıne gelıyor kırmaya baslıyor dıreksıyonu sağa doğru ama gec kalıyor.gercı sağ tarafta ucurum gıbı.Allah hepımızı korusun :((
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Geçtikleri yol köprü gibi bişeye benziyo, allah rahmet eylesin. |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
müziğe kendini kaptırmasa yine kaza olurdu ama en azından ölümlü olmazdı diye düşünüyorum..dikkat edin karşıdaki araç üstüne gelirken hiçbir şey yapmıyor yani ya kameraya ya müziğe dalmış.bi yerlere kırabilse direksiyonu en azından hayatta kalırmış.aman gözünüzü seveyim özellikle böyle yollarda müziğe çok yüklenmeyin
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Allahım sen bizi koru.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |