![]() |
|
Akü alıcam tavsiyesi olan varmı?(Aldım Mutlu72amp) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 14:23 |
Sabahları çok zor basıyo araba bir gün çalışmıyacak yakındır :)
Aküyü çıkma almıştık 3. kışa girdik iyi bile dayandı yenilemem gerekecek hem ekonomik hem amperi sağlam bir akü almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde neredeyse her akücüde yazılı 80tlye 5 yıl garantili aküler var onlar iş görürmü?
Düzenleyen HuseyinTurk - 18 Ekim 2011 Saat 17:23 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla Biliyorsun Hüseyincanım Ben Mutlu Akü Aldım Şimdilik Mutluyum...
Hemde 72 Amper Söylemesi Ayıp :))) Kendi Akümü Verdim Üste 14O Türk Lirası Bayıldım :)) |
|
![]() |
|
mutlu akü:)
|
|
![]() |
|
Senin eski akü çok bitikmiydi Albayım ?
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 15 Ekim 2011 Saat 15:04 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
askere gitmeden benim aküde tırtlamıştı arkadaş akü işi yapıyo ümraniyede bana hurdacıdan 1 ökü bulmuştu 2009 yılında 2009 akü şarj falan etmiş aldım şuan üstünde ve maşallah hala çalışıyo 1 tık bile etmedi :)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlu :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Aracın Fabrikasyon Aküsüydü... Tamamen Bitmişti... 6 Yıl İyi dayanmış. |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
varta
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
benim aküyüde alırlarmı acaba mutlu bendekide hatta 72 amperde olabilir standartından büyük çünkü
|
|
![]() |
|
Örneğin Benim 72 Amper 175 Liraydı Kendi Akümü Verince Pazarlıkla 14O a aldım |
|
![]() |
|
Çalışmadığı gün gidip alıcam bi tane artık :) Havalarda soğuk vurdurmayad vurdurulmaz şimdi çok zararlı
|
|
![]() |
|
Aga direksiyon derisini alcaktım ben senden ful çalışıyomusun sen?
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
kardeşim mutlu'dan şaşma derim ;)
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
Bosch 60 Amper.
![]() |
|
![]() |
|
mutlu akü 1 numara :))
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
bosch oneririm silver modelini kullaniorum cok memnunum
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mutlu şaşma kesinlikle 8 ci senesi hala şarzı full tık demedi :)
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
değerli dostalrım eski arabamdaki mutlu akü tam 9 sene gitti arabayı satarkende tık demiyordu yani tavsiyem en aşağı mutlu olsun daha ileri bişey derseniz alman Varta derim
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Abi inci supr-a 72 var fena çok iyi bir akü
![]() |
|
![]() |
|
Aldım bu sabah aküyü.Mutlunun 72 amperliğinden arabadan çıkanda mutlu 72 amperdi zaten.Çıkma almış babam 3 yıl götürmüş.Varta almadım çünkü Almanlara gideceğine bizim malımıza gitsin param dedim sonra cari açık cart curt mazot zamlanıyo dönüp dolaşıp bize ....
![]() Düzenleyen HuseyinTurk - 18 Ekim 2011 Saat 17:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |