![]() |
|
Akü alıcam tavsiyesi olan varmı?(Aldım Mutlu72amp) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 14:23 |
Sabahları çok zor basıyo araba bir gün çalışmıyacak yakındır :)
Aküyü çıkma almıştık 3. kışa girdik iyi bile dayandı yenilemem gerekecek hem ekonomik hem amperi sağlam bir akü almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde neredeyse her akücüde yazılı 80tlye 5 yıl garantili aküler var onlar iş görürmü?
Düzenleyen HuseyinTurk - 18 Ekim 2011 Saat 17:23 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla Biliyorsun Hüseyincanım Ben Mutlu Akü Aldım Şimdilik Mutluyum...
Hemde 72 Amper Söylemesi Ayıp :))) Kendi Akümü Verdim Üste 14O Türk Lirası Bayıldım :)) |
|
![]() |
|
mutlu akü:)
|
|
![]() |
|
Senin eski akü çok bitikmiydi Albayım ?
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 15 Ekim 2011 Saat 15:04 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
askere gitmeden benim aküde tırtlamıştı arkadaş akü işi yapıyo ümraniyede bana hurdacıdan 1 ökü bulmuştu 2009 yılında 2009 akü şarj falan etmiş aldım şuan üstünde ve maşallah hala çalışıyo 1 tık bile etmedi :)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlu :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Aracın Fabrikasyon Aküsüydü... Tamamen Bitmişti... 6 Yıl İyi dayanmış. |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
varta
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
benim aküyüde alırlarmı acaba mutlu bendekide hatta 72 amperde olabilir standartından büyük çünkü
|
|
![]() |
|
Örneğin Benim 72 Amper 175 Liraydı Kendi Akümü Verince Pazarlıkla 14O a aldım |
|
![]() |
|
Çalışmadığı gün gidip alıcam bi tane artık :) Havalarda soğuk vurdurmayad vurdurulmaz şimdi çok zararlı
|
|
![]() |
|
Aga direksiyon derisini alcaktım ben senden ful çalışıyomusun sen?
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
kardeşim mutlu'dan şaşma derim ;)
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
Bosch 60 Amper.
![]() |
|
![]() |
|
mutlu akü 1 numara :))
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
bosch oneririm silver modelini kullaniorum cok memnunum
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mutlu şaşma kesinlikle 8 ci senesi hala şarzı full tık demedi :)
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
değerli dostalrım eski arabamdaki mutlu akü tam 9 sene gitti arabayı satarkende tık demiyordu yani tavsiyem en aşağı mutlu olsun daha ileri bişey derseniz alman Varta derim
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Abi inci supr-a 72 var fena çok iyi bir akü
![]() |
|
![]() |
|
Aldım bu sabah aküyü.Mutlunun 72 amperliğinden arabadan çıkanda mutlu 72 amperdi zaten.Çıkma almış babam 3 yıl götürmüş.Varta almadım çünkü Almanlara gideceğine bizim malımıza gitsin param dedim sonra cari açık cart curt mazot zamlanıyo dönüp dolaşıp bize ....
![]() Düzenleyen HuseyinTurk - 18 Ekim 2011 Saat 17:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |