![]() |
|
trafik cezalarına son :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 19:31 |
PHOTOBLOCKER PLAKA SPREYİ![]() Trafik cezaları, kırmızı ışık ve hız
kameralarının yüksek flash ve lens teknolojisi ile plakanızın resmini
çeker bu şekilde sürekli olarak cezaya mağruz kalabilirsiniz. tesbit edilemediği için ceza-i işleme maruz kalmazsınız. Normal çıplak gözle bakıldığında plakanızda hiç bir değişiklik farkedilmez photobloker plakaya uygulansa dahi normal zamanda kameralarda aracınızın plakası görülür.Kameralar sizin aracınıza ne zaman ceza-i işlem uygulamak için flaşla fotoğraf çekerse o zaman plakanız parlak görünür ve tesbit edilemez. |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
DAha neler görücez :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
189 TL...fiyata bak bea trafik cezası gibi.böyle ürünlere yönelmek yerine kurallara uysak!!!
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
yakında yasaklanır tükenmeden alın
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
bencede ii paraya satarız
![]() |
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha ne iyisi olsun :D 190 tl :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
:) takılıyorum ya
|
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
bu arada her kamera flaşlı değil, bilgilerinize... alıp kullanıp, postayla ceza tutanağını elinize aldığınzda "ama ben flaş yansıtan sprey kullanıyodum memur bey...!?!?!?!" demeyin sonra...
![]() |
|
![]() |
|
abin alınsın diye koymadım sadece neler var ben ilk defa gördüm böyle bişi ilgimi çekti paylaştm
![]() |
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
yok paylaşıma laf yok okan kardeşim.son derece cin fikirli bi ürün kesinlikle türk parmağı vardır bunda
![]() |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:D daha yeni mi geliyo bu yaa vay arkadaş
Bu sprey çok iyi ama dez avantajlarıda var. Spreyin amacı plakadaki parlak görünümü artırmak. Vernik tarzı bir madde. Aynı sprey vernik gibi kat kat atılıyor ve camsı bir tabaka oluşturuyor üzerine çıplak gözle bakarsanız sorun yok. Gel gelelim gece arkanızdaki kişi farını plakaya yansıttığında sizin plaka da ona aynı şekilde yansıtıyor ve bu çok ciddi bir sorun arkadaki araç için. Çünkü çok fazla çok alıyor. Aynı olay ön taraf içinde geçerli. Bunları bilin. Ben baya önce inceledim. Yurt dışında bunu kullananlar genelde plakanın önüne cam ve ya mikadan şeffaf bir tabaka tutturuyor ve bu spreyi ona uyguluyor. Tabi bu uygulama sadece kameralı radarlarda geçerli. Ayrca ben bu fiyata size bir koli alırım bundan ![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
emniyetteki arkadaşımın dediğine göre bu kameraların bir çoğunda netleştirme ve yüzü belli etmeye yarayan fonksiyonlar mevcutmuş.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Abi onlar artık cep telefonunda gizli kameralardada var onlar normal. Netleştirebilme için iyi kötü bir görüntü olması lazım. Bu sprey ciddi derecede fosfoslu bir madde. Normalde bile parlak duruyor kamerada nasıl durur bilmiyorum. youtube da bir sürü video var izlerseniz nasıl işe yarayp yaramadığı var. Gece zaten sorun olmazda sabah biraz sıkıntı çıkarabilir.
Ben bu spreyi güvenlik sistemleri yapan akraba ile görüştüm. Baktık inceledik. Oda bana dedi kameralarda kızılötesi ışık var arabayı gösterecek şekilde o buna gelirse arabayı bile göremeyebilir dedi. ama sabah için oda net bişi diyemedi. Çünkü ortamın parlaklığı kameranın durumu açısı v.s bunlar gündüz önem taşıyor. Ben çift tüpü 50dolara alacaktım ama dediğim gibi plakayı geriye döndüremiyorsun ve kalıcılığıda bilinmiyor. |
|
![]() |
|
teknoloji işte...
|
|
![]() |
|
kesinlikle bu gibi suç aletlerine karşıyım ...
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Boyle birseyi kullanan cezasina da katlanarak bunu yapmali. Bana gore bunun cezasi araba baglamak+ehliyete bayagi bir sure el koymak olmalidir. |
|
![]() |
|
Abi gençlik ateşi ![]() |
|
![]() |
|
enteresan bir şey :)
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
oldu olacak bütün arabaya sıkın bari; çıplak gözle görünsün ama kameralarda hiç görünmesin
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bir ara haberlerde bir olay vardı. Bir iş yerinde kamera gece parlak bir cisim görüntülemiş baya bişiler atıldıydı ortaya daha sonra örümcek olduğu anlaşıldı. Bizde onun gibi haber olmayalım ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |